Profile Image

MsTytti

Joined Sunday, May 12, 2013
Recent Book Activity
Statistics
4 weeks all time
books registered 0 80
released in the wild 0 53
controlled releases 0 83
releases caught 0 12
controlled releases caught 0 80
books found 0 200
tell-a-friend referrals 0 0
new member referrals 0 1
forum posts 0 177
Extended Profile
Olen kiinnostunut enimmäkseen kirjoista, jotka usein (englanniksi) määritellään kuuluvan "literary fiction" -genreen. Eli valitsen yleensä klassikoita, palkintoja (tai ehdokkuuksia) saaneita, eri maihin sijoittuvia ja historiallisia romaaneja, ja yritän myös lukea eri maiden kirjailijoiden teoksia. Pyrin jossain mielessä lukemaan esimerkiksi tämän Keskisuomalaisen koostaman listan (https://www.goodreads.com/list/show/45833.Keskisuomalaisen_100_kirjaa) parhaimpia teoksia. Myös näitä listoja saatan vilkuilla, jos lukeminen loppuu: www.goodreads.com/---/9440.100_Best_Books_of_All_Time_The_World_Library_List ja https://www.goodreads.com/list/show/71592.HS_n_sata_parasta.

Pidän lisäksi dekkareista ja mysteereistä, mutta niissäkin saisi olla jotain muutakin mielenkiintoista itse juonen lisäksi, kuten tapahtuma-aika tai -paikka. Nyt olen pyrkinyt lukemaan enemmän myös nykyaikaan sijoittuvaa ja/tai kotimaista kirjallisuutta sekä mahdollisesti muitakin genrejä.

Otan mielelläni vastaan suosituksia esimerkiksi Nobel-palkittujen kirjailijoiden teoksista (ensisijaisesti ehkä niistä helpommin lähestyttävistä). En yleensä innostu bestseller-listojen kärkinimistä.

Huom: Jos jotakuta kiinnostaa jokin kirja hyllyilläni, niin ottakaa yhteyttä. Olen varsin hidas ja arvaamaton lukija, joten kirja saattaa päätyä seuraavaksi luettavakseni ja sitä kautta sinulle, tai ehkä jopa lukematta ja heti...

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.