Heftig!!

Registered by Yinny of Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland Netherlands on 3/16/2006
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by Yinny from Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland Netherlands on Thursday, March 16, 2006
Beschrijving:
Gewapend met het bruine ribfluwelen jasje van zijn overleden vader en het boek 'Toveren met gehakt'dat hij van zijn moeder heeft gekregen, vertrekt Brian Jackson naar de universiteit. Daar wordt hij waanzinnig verliefd op de rijke, blonde Alice. Samen doen ze mee aan de populaire tv-quiz 'University Challenge'. Maar in de nacht voor de opname gaat Alice vreemd. De volgende dag maakt Brian, met een dikke kater, ruzie, krijgt klappen en raakt in heftige gewetensnood wanneer hij toevallig de antwoorden op alle quizvragen in handen krijgt.

Recensie(s):
Biblion:
Brian Jackson, enig kind van een hardwerkende weduwe, intelligent, naief, onhandig, working class en achttien jaar oud, gaat in 1985 Engelse literatuur studeren aan de universiteit. Gewapend met De Laatste Onderbroeken Die Mijn Moeder Ooit Voor Me Zal Kopen, het ribfluwelenjasje van zijn overleden vader, het kookboek 'Toveren met gehakt' en een hoofd vol dromen begint hij het avontuur. Het universiteitsleven is wennen en zijn uit boeken gehaalde levenswijsheid biedt hem niet veel hulp. Toch lijkt het geluk hem toe te lachen, hij krijgt iets met de mooie, intelligente en rijke Alice en het lukt hem om een lang gekoesterde droom te verwezenlijken: hij weet zich te kwalificeren voor de populaire BBC tv-quiz 'University Challenge' waaraan ook Alice meedoet. Maar de avond voor de opname gaat Alice vreemd... Goed en met veel humor in een nostalgische jaren tachtig sfeer geschreven, heel Engelse debuutroman van tv-scriptschrijver Nicholls (Cold Feet). Zijn sympathieke, stuntelende en ontwapenende antiheld die van de ene absurde situatie in de andere rolt, doet sterk aan Adriaan Mole denken. Staat op de shortlist voor de WH Smith Book Awards 2004 voor de beste debuutroman.
(Biblion recensie, Redactie)


Ik vond het wel een leuk boek, lekker licht. Het deed me wel een beetje denken aan Adrian Mole dagboeken.

Journal Entry 2 by Yinny at by hand in By hand, A Bookcrossing member -- Controlled Releases on Sunday, April 30, 2006

Released 15 yrs ago (4/30/2006 UTC) at by hand in By hand, A Bookcrossing member -- Controlled Releases

WILD RELEASE NOTES:

RELEASE NOTES:

Barbje's Gouda-meeting!
Nog van AVL-relay

Journal Entry 3 by AnnevO from Rotterdam, Zuid-Holland Netherlands on Sunday, April 30, 2006
Van de meeting in Gouda meegenomen.

Journal Entry 4 by AnnevO from Rotterdam, Zuid-Holland Netherlands on Wednesday, July 30, 2008
Eindelijk gelezen. Wat een heerlijk boek! Ik wilde steeds een eighties-CD opzetten! Ik heb zelf ook heel vaak vanaf de bank meegedaan met University Challenge, dus dat was erg herkenbaar.

Journal Entry 5 by AnnevO at Mennorode in Elspeet, Gelderland Netherlands on Friday, October 31, 2008

Released 12 yrs ago (11/1/2008 UTC) at Mennorode in Elspeet, Gelderland Netherlands

WILD RELEASE NOTES:

WILD RELEASE NOTES:

Dit boek wordt losgelaten als vrije release in het Nederlandse Bookcrossers Monopoly-spel. Het zal in de boekenput belanden.

Hallo daar, vinder! Als je dit leest, heb je een boek gevonden. Gefeliciteerd!
Hopelijk is het iets dat je leuk vindt; zo niet, dan heeft het je toch tenminste hier gebracht en dat is ook wat waard.
Wil je, als je het uit hebt, hier vertellen wat je ervan vond? Of als je het boek niet wilt lezen,omdat het je smaak niet is, hier melden dat het boek gevonden is?

Het zou leuk zijn als je het boek verder laat reizen. Je kan het aan een kennis geven om te lezen of zomaar in het wild ergens achterlaten zodat iemand anders het kan vinden, bijvoorbeeld in een restaurant, school, buiten, of ergens anders waarvan jij denkt dat er mensen komen die dit boek zouden willen lezen.
Het zou nog leuker zijn als je lid wordt van BookCrossing. Dat is gratis en veilig, je emailadres wordt niet doorgegeven.
Dit kan je hier doen: www.bookcrossing.com/join (Engelse pagina). Je kunt dan zelf zien waar het boek na jou naar toe gaat. Je kan ook andere boeken registreren en loslaten, kijk maar eens op www.bookcrossing.nl voor meer uitleg in het Nederlands.
Als je lid wordt, zou ik het leuk vinden als je mij, AnnevO, als verwijzer ("referrer") opgeeft, dan kan ik zien dat je ook een geregistreerde bookcrosser bent geworden.

Veel leesplezier,
AnnevO

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.