Profile Image

AnnevO

From Rotterdam, Zuid-Holland Netherlands
Age 46
Joined Tuesday, October 28, 2003
Home page annevo.nl/
Recent Book Activity
Statistics
4 weeks all time
books registered 0 914
released in the wild 0 896
controlled releases 0 86
releases caught 0 385
controlled releases caught 0 76
books found 0 248
tell-a-friend referrals 0 305
new member referrals 0 25
forum posts 0 3,277
Extended Profile
*** Let op: stuur eerst een PM voor je iets opstuurt *** Please send a PM before sending me a bookring ***

hoi, ik ben AnnevO, verslaafd aan boeken sinds mijn 3de (ofzo). BookCrossing lijkt me een goede manier om veel boeken te lezen die je ook weer met anderen kunt delen, zodat de boekenkast hier niet al te vol raakt. Eigenlijk lees ik van alles, van literatuur via horror, thrillers en fantasy naar chicklit en kinderboeken. Ik lees vooral graag Nederlands en het Engels. Op mijn website kan je mijn mening over de boeken die ik gelezen heb vinden.


Boeken die hier als Permanent Collection geregistreerd zijn, leen ik in principe wel uit aan BC-ers die ik "ken", dus je kan een PM sturen.

Naar aanleiding van een idee van yoteun probeer ik een reis om de wereld te maken in de boeken die ik lees. Dit is waar ik tot nu toe w/las:Hi, my name is AnnevO, and I'm a book addict since the age of 3. BookCrossing seems a great way to read and share a lot of books, without cluttering my bookshelves too much. I like all sorts of books and can be found reading literature, horror, thrillers, fantasy, chicklit, children's books, you name it. I prefer to read in Dutch and English.
I'm travelling around the world in the books I read. You can see my progress on the map above this text.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.