Henkäys on ilmaa vain

by Paul Kalanithi | Biographies & Memoirs |
ISBN: Global Overview for this book
Registered by bookwormess of Kotka, Kymenlaakso / Kymmenedalen Finland on 8/7/2018
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
3 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by bookwormess from Kotka, Kymenlaakso / Kymmenedalen Finland on Tuesday, August 7, 2018
Löysin kirjan kierrätyskeskuksesta ja nappasin mukaani. Minulla on yksi kappale omassa hyllyssäni luettavana, tarina vaikuttaa todella mielenkiintoiselta.

"Paul Kalanithi, 36-vuotias neurokirurgi, on valmistumassa kymmenen vuoden erikostumisvaiheen jälkeen. Hän kohtaa päivittäin työssään syöpään sairastuneita, joiden ennuste ei ole paras mahdollinen. Eräänä päivänä Paul saa oman diagnoosinsa, ja hänen tulevaisuudensuunnitelmansa saavat täyskäännöksen.
Paul kirjoittaa lapsuudestaan, nuoruudestaan ja opiskeluajastaan lämpimästi, mutta ennen kaikkea hän pohtii elämän merkitystä monesta eri näkökulmasta: Mikä tekee elämästä elämisen arvoista kuoleman edessä? Mitä sitten kun elämä ei enää näyttäydykään portaikkona kohti tulevaisuutta? Millaista on saada lapsi, kun itse on kasvokkain oman kuolemansa kanssa?
Henkäys on ilmaa vain on mykistävän kaunis kertomus elämästä, rohkeudesta ja rakkaudesta. Kirjan epilogin on kirjoittanut Paulin vaimo Lucy Kalanithi."

Pokkari, 206 sivua.

Journal Entry 2 by bookwormess at Kotka, Kymenlaakso / Kymmenedalen Finland on Tuesday, August 7, 2018

Released 3 yrs ago (8/11/2018 UTC) at Kotka, Kymenlaakso / Kymmenedalen Finland

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Kirja oli tarjolla Sikasäkissä, jota em64 sen nappasi. Lähtee kuriirikyydillä, hyvää matkaa. Ja lukuiloa!

**************************
Onnea, olet löytänyt vapauttamani kirjan! Se on nyt sinun - voit pitää sen, antaa tuttavallesi tai vapauttaa edelleen. Kiitos kun ilmoitit löytäneesi kirjan! Mikäli haluat, olet tervetullut liittymään Bookcrossing.comiin. :)

Congratulations, you've found a book I've released in the wild. It's yours now - you can keep it, give to someone you know or release it back in the wild. Thank you for letting me know you've found it! If you want, you're welcome to join Bookcrossing.com. :)

Journal Entry 3 by wingem64wing at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Monday, November 5, 2018
Kiitos kirjasta, bookwormess ja samoin Kemppu kuriroinnista!

Journal Entry 4 by wingem64wing at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Saturday, January 5, 2019
Ihan ok tarina miehestä, joka miettii koko opiskeluaikansa kuoleman olemusta ja joutuu sitten itse ihan liian aikaisin kohtaamaan sen. Paulin kuvatessa erikoistumisaikaansa sairaalansa en voinut olla ihmettelemättä heidän työmääräänsä; 100 tunnin työviikko ei ole mitään ja jatkuva väsymys on koko ajan seurana. Onko tuollainen todella tarpeellista, että pätevöityy lääkäriksi? Eikö se pikemminkin altista virheille, joiden käsittely voi olla liikaa joillekin? Kirja jäi viimeistelemättä, kun syöpä uudistui ja kuolema tuli yllättävän nopeasti. Paulin vaimon kirjoittama epilogi sopi mainiosti täydentämään tarinaa.

Journal Entry 5 by LolaRobin at Oulu, Pohjois-Pohjanmaa / Norra Österbotten Finland on Friday, September 27, 2019
Kiitos kirjasta em64! Oletan, että minäkin nappasin tämän jostain pussista, mutta en täysin muista mistä. Mutta sillä ei ole väliä, sillä kirja itsessään vaikuttaa hyvinkin kiinnostavalta!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.