3 etsivää ja kenkku keräilijä

by Alfred Hitchcockin luvalla kirjoittanut M.V. Carey | Teens | This book has not been rated.
ISBN: 9512030764 Global Overview for this book
Registered by MMer of Siikajoki, Pohjois-Pohjanmaa / Norra Österbotten Finland on 5/14/2017
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by MMer from Siikajoki, Pohjois-Pohjanmaa / Norra Österbotten Finland on Sunday, May 14, 2017
Kun kirjojen keräilijä Jeremy Pilcher katoaa, käy ilmi että miehellä on vihollisia vaikka muille jakaa. Katoamistapaus johtaa Kolme Etsivää tutkimaan Pilcherin valtaisaa kirjastoa tietokoneen salaisia tiedostoja ja miekkosen hämäräperäistä menneisyyttä, Mitä pitemmälle tutkimukset johtavat, sitä ilmeisemmäksi käy , että Jeremy Pilcher jos kuka on tyyppi , joka suorastaan kerjäsi hankaluuksia. Ja kun jäljet johtavat neljänsadan vuoden takaiseen arvoitukseen, ovat Kolme etsivääkin jo vähällä luopua koko jutusta. Mutta tarkan ajattelun ja huolellisten tutkimusten avulla arvoitus lopulta selviää--- ja perin yllättävällä tavalla.

Released 2 yrs ago (5/26/2017 UTC) at Ravintola Vaskikello in Pyhäjärvi, Pohjois-Pohjanmaa / Norra Österbotten Finland

WILD RELEASE NOTES:

Museo vapautushaaste. Kirja vapautuu kellomuseoon isojen kellojen luo.


Hienoa, löysit BookCrossing-kirjan!

Toivottavasti pidät kirjasta ja ilmaisesta BookCrossing-sivustosta. Ole kiltti ja tee merkintä, jossa kerrot, mistä löysit kirjan. Jos luet sen, olisi myös kiva kuulla, mitä pidit kirjasta. Luettuasi kirjan voit joko pitää sen omassa hyllyssäsi tai antaa sen jatkaa matkaa.

Jos päätät liittyä BookCrossing-sivustolle, pääset myös itse seuraamaan kirjan matkaa ja lukemaan uusien lukijoiden ajatuksia tästä kirjasta.

Suomenkielinen keskustelufoorumi http://www.bookcrossing.com/forum/30

Kiertävä kirja ei sammaloidu.


Journal Entry 3 by wingAnonymousFinderwing at Pyhäjärvi, Pohjois-Pohjanmaa / Norra Österbotten Finland on Saturday, May 27, 2017
Perheemme lähti reissuun ja ensimmäisen pysähdyksen aikana löysimme tällaisen kirja-yllätyksen! Voi miten erityisen piirteen se toikaan reissullemme. Kunhan saamme kirjan luettua, jätämme sen yllätykseksi seuraavalle löytäjälle ja toivomme että se ilahduttaa yhtä paljon kuin meitä. Palataan!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.