Kun tähdet sammuvat

by Sidney Sheldon | Entertainment | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by wingTaryawing of Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on 3/12/2016
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by wingTaryawing from Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Saturday, March 12, 2016
Tyrmäävän kaunis Lara Cameron on saavuttanut kiistämättömän aseman New Yorkin menestyksekkäimpänä rakennuttajana, alalla jota miehet ovat perinteisesti hallinneet. Lara on perfektionisti ja lamaannuttavan tarmokas – mutta myös kostonhimoinen ja ällistyttävän avokätinen. Hän käyttää hyväkseen kaikkia ja kaikkea ja toteuttaa loistavalla vainulla villeimmät ja kunnianhimoisimmatkin toiveensa.

Nelikymmenvuotiaana Lara on saavuttanut kaikki unelmansa niin julkisuudessa kuin yksityiselämässään. Häntä ihaillaan, kunnioitetaan – ja pelätään. Hän on ottanut suunnattomia riskejä ja aina voittanut, kunnes äkkiä kaikki on vaakalaudalla. Mahtava imperiumi Laran ympärillä huojuu: sulkeutuvat luottohanat, lakot, toimitusvaikeudet, salaperäiset tapaturmat työmailla, kohupaljastukset... Onnettomuudet seuraavat toisiaan. Onko Lara nujertanut yhden vastustajan liikaa?
(takakansiteksti)

Englanninkielinen alkuteos: The Stars Shine Down (1992)
Käsikirjoituksesta suomentaneet: Jukka Jääskeläinen ja Jukka Sirola

Toinen painos
WSOY 1992

Released 3 yrs ago (3/13/2016 UTC) at Kaupunginkirkko in Loimaa, Varsinais-Suomi / Egentliga Finland Finland

WILD RELEASE NOTES:

Sheldonin kirja jäi klo 14 aikoihin minigripissään patsaspojan jalkojen juureen odottamaan lukijaa. Osallistun kirjalla puskailveksen Kirkkovapautushaasteeseen sekä Chanian Vapautusten vuosi 2016 -haasteeseen.

Hyviä lukuhetkiä kirjan löytäjälle!

Lue ja vapauta - BookCrossing.com


* * * * *
Lisätietoa vapautuspaikasta:

Loimaan Kaupunginkirkon on suunnitellut Reino Lukander arkkitehtitoimisto Lukander & Vahtera Ky:stä. Kirkko valmistui vuonna 1973 ja sen vihki käyttöön 1. adventtina arkkipiispa Martti Simojoki. Matalassa rinteessä olevan suhteellisen laakean kirkon rakennusaineena ovat betoni ja kalkkihiekkakivi. Modernistinen kirkko on ulkoväriltään vaaleanharmaa. Rakennuksessa on kirkko- ja seurakuntasalien lisäksi kerho- ja toimistotiloja.

Erillinen kellotapuli on betonia ja siinä on kolme kelloa. Niistä kaksi on peräisin aikaisemmasta nikkarityylisestä kirkosta, joka sijaitsi torin laidalla ja joka purettiin uuden kirkon valmistuttua.

Kirkon urut ovat Kangasalan urkutehtaan valmistamat, 17-äänikertaiset ja kirkossa järjestetään paljon musiikkiesityksiä. Kirkkosali on pelkistetty, alttarilla on vain yksinkertainen risti. Avarasta ikkunasta näkyvä luonto toimii vuodenaikojen mukaan vaihtuvana alttaritauluna. Rakennuksessa on kuitenkin kaksi "oikeaa" alttaritaulua: edellisen Loimaan kirkon alttaritaulu, loimaalaisen taidemaalari Uuno Soldanin maalaus kirkkosalin takaosassa ja taidemaalari Alexandra Frosterus-Såltinin maalaama Kurkijoen kirkon alttaritaulu seurakuntasalissa. Kirkkorakennuksessa on myös Alpo Jaakolan ja loimaalaisen akvarellimaalari Siiri Tannerin työt.

Kaupunginkirkossa säilytetään osaa Kurkijoen kirkosta evakuoitua esineistöä. Suurin osa Kurkijoen seurakunnan jäsenistä – noin 6 500 jäsentä kaikkiiaan 10 000:stä – sijoitettiin Loimaan seudulle. Esineistön omistaa Kirkkomuseo.

Kirkko oli Loimaan kaupunkiseurakunnan kirkko valmistumisestaan vuodesta 1973 aina vuoteen 2005 asti, jolloin seurakunta yhdistyi Kanta-Loimaan seurakunnan kanssa Loimaan kaupungin ja Loimaan kunnan kuntaliitoksen yhteydessä.

Lähde: Wikipedia

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.