ΕΞΥΠΝΑ... ΒΛΗΜΑΤΑ

Registered by IliasF of Athens - Αθήνα, Attica Greece on 5/25/2008
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by IliasF from Athens - Αθήνα, Attica Greece on Sunday, May 25, 2008
Σατιρικοί στίχοι.
Τα συγκεκριμένα ποιήματα γράφτηκαν με αφορμή τον πόλεμο στη Γιουγκοσλαβία.

Ιστορία: Μια μέρα, ήμουν με τον μικρό (PetrosF) και την γυναίκα μου την Ειρήνη (MitsiAE) για καφέ. Η Ειρήνη όμως έφυγε λίγο νωρίτερα γιατί έπρεπε να πάει στην σχολή της. Μερικά δευτερόλεπτα μετά, ξαναγυρίζει και μου λέει: "Στα σκουπίδια κάποιος έχει πετάξει μερικά πακέτα με βιβλία. Πήγαινε να τα δεις". Φυσικά και δέχτηκα, λέγοντας ότι θα πάω λίγο αργότερα, πριν ανέβω σπίτι να πάρω μερικά για το BookCrossing. Φεύγει η Ειρήνη και επιστρέφει μερικά λεπτά αργότερα. "Ηλίας, πήγαινε τώρα στα σκουπίδια, θα προσέχω εγώ τον μικρό. Είναι ο συγγραφέας εκεί και πετάει κι άλλα βιβλία."
Πήγα τρέχοντας. Με περίμενε ένας παπούλης 82 περίπου χρονών με το χαμόγελο στα χείλι. Μιλήσαμε. Μου είπε ιστορίες. Χαρούμενες και πικρές. Έτσι, γνώρισα προσωπικά τον Κολιάβα Ευστάθιο του Γεωργίου με το ψευδώνυμο Τάκης Μαλιωτάκης (γεννήθηκε το 1926 στο Μώλο Λαμίας).
Επειδή μετακομίζει σε μικρότερο σπίτι, καθάριζε την αποθήκη του για να μην έχει πολλά να μεταφέρει. Πήρα όλα τα βιβλία που άφησε και θα προωθηθούν μέσω BookCrossing.

Και ναι, διάβασα την ποίση του Κυρ Τάκη. Και ανθουσιάστηκα. Ειδικά με τα σατιρικά του. Ελπίζω να διασκεδάσετε και σεις το ίδιο.

Journal Entry 2 by wingOBCZ-Mprikiwing at Μπρίκι in Pagkrati - Παγκράτι, Attica Greece on Thursday, October 16, 2008

Released 12 yrs ago (10/16/2008 UTC) at Μπρίκι in Pagkrati - Παγκράτι, Attica Greece

WILD RELEASE NOTES:

WILD RELEASE NOTES:

~~~~~~~ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ~~~~~~~~~~

Καλωσήρθες στο BookCrossing!

Γράψε αν θες ένα μικρό σχόλιο για το πού και πώς βρήκες το βιβλίο. Δεν χρειάζεται να γραφτείς στο site για να γράψεις αυτό το σχόλιο -μπορείς να παραμείνεις ανώνυμος!

Διάβασε το βιβλίο, αν θέλεις, και μετά βοήθησέ το να συνεχίσει το ταξίδι του αφήνοντάς το κάπου (σε ένα παγκάκι, σε έναν τηλεφωνικό θάλαμο, στο τραπεζάκι μιας καφετέριας κλπ) για να το βρει κάποιος όπως το βρήκες κι εσύ.

Μπορείς να συναντήσεις άλλους Έλληνες BookCrossers στο Ελληνικό Φόρουμ του site για να σου εξηγήσουν ότι χρειάζεσαι να ξέρεις για το BookCrossing…
Χρήσιμα επίσης ... Οδηγίες στα ελληνικά


Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.