Man zkt. sport (vrouw geen bezwaar)

Registered by -Angela- of Amstelveen, Noord-Holland Netherlands on 3/8/2006
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by -Angela- from Amstelveen, Noord-Holland Netherlands on Wednesday, March 08, 2006
Dolf Jansen weet van geen ophouden. Niet alleen racet de immens populaire cabaretier het land door om voorstellingen te geven in theaters en op radio en televisie maar daarnaast vindt hij ook nog een tijd om wekelijks in een razend tempo columns en verhalen te schrijven voor het "Noordhollands dagblad", het "AD magazine", "Lopend vuur" en "Spijkers met koppen" over zijn andere grote passie: sport. Hoewel Jansen zelf een groot deel van zijn vrije tijd aan hardlopen besteedt, weet hij ook verbazend veel te vertellen over uiteenlopende sporten als synchroon zwemmen, basketbal, boksen, roeien en cricket. In zijn onvolprezen parlando-proza vertelt hij over een inbreker die zo slim is in te breken terwijl de bewoner, een karatekampioene, thuis aan het oefenen is, een Amerikaanse basketballer met hele grote koperen ballen, of de meest geniepige kilometer van de marathon van Boston, waar je hart gedoemd is stil te staan. Man zkt. sport (vrouw geen bezw.) is een nieuwe bundeling sportverhalen van hoopg niveau waar ieders hart sneller van gaat kloppen.

Journal Entry 2 by -Angela- at OBCZ De Albatros in Castricum, Noord-Holland Netherlands on Thursday, June 22, 2006

Released 12 yrs ago (6/25/2006 UTC) at OBCZ De Albatros in Castricum, Noord-Holland Netherlands

WILD RELEASE NOTES:

RELEASE NOTES:

Dit boek gaat mee naar de meeting!

Journal Entry 3 by Nandaaah from Pijnacker, Zuid-Holland Netherlands on Sunday, June 25, 2006
Meegenomen voor mijn vriend, die zich net als Dolf helemaal in het hardlopen kan vinden. Ik hoop dat hij zelf een verhaaltje gaat schrijven als hij het uit heeft, maar de vorige keer koste me dat ook wel heel erg veel moeite om dat voor elkaar te krijgen. Tja, niet iedereen die je een bookcrossing boek aanreikt is er net zo enthousiast over als wij. Maar hij zal het zekerweten wel met plezier lezen. En daarna zorg ik er weer voor dat hij bij een ander terecht komt (of misschien wil Joost dat wel doen binnen zijn hardloopvriendenwereldje)

Journal Entry 4 by Nandaaah at Leestafel cafe De Bruine Boon in Leiden, Zuid-Holland Netherlands on Tuesday, January 30, 2007

Released 12 yrs ago (1/30/2007 UTC) at Leestafel cafe De Bruine Boon in Leiden, Zuid-Holland Netherlands

WILD RELEASE NOTES:

RELEASE NOTES:


Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.