Sano että olet minun

by Elisabeth Norebäck | Mystery & Thrillers |
ISBN: Global Overview for this book
Registered by wingBlackDevilwing of Nokia, Pirkanmaa / Birkaland Finland on 11/4/2018
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
3 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by wingBlackDevilwing from Nokia, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Sunday, November 04, 2018
Stella on psykoterapeutti, naimisissa Henrikin kanssa ja 13-vuotiaan Milo-pojan äiti. Hänen vastaanotolleen tulee nuori nainen, Isabelle. Kohtaaminen järkyttää Stellan perin pohjin: hän on varma, että Isabelle on hänen tyttärensä Alice, jonka uskotaan kuolleen 21 vuotta aiemmin. Isabellesta tulee Stellalle pakkomielle. Ammatillisuuden rajat sortuvat, kun hän vaanii Isabellea pyrkien kaikin tavoin yhteyteen tämän kanssa. Isabellen äiti Kerstin ja Henrik yrittävät turhaan saada Stellan raiteilleen.

Lapsen menetyksestä, pakkomielteestä ja vaanivasta mielen järkkymisestä teemansa ammentava tarina kerrotaan kolmen naisen näkökulmista.

Journal Entry 2 by wingBlackDevilwing at Nokia, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Sunday, November 04, 2018
Epäuskottava päähenkilö, noin pahat mentaalipuolen ongelmat ois kyllä pitänyt näkyä jo aiemmin ja työnteko psykoterapeuttina sitä kautta mahdotonta. Muutenkin todella tollo tyyppi, johon ei voinut samaistua kyllä lainkaan. Kirjan alkupuoli melko pitäkäveteistä, mutta lopussa tarina kiihtyi hyvään vauhtiin ja viimeisen neljäsosan suorastaan ahmin. Lopputulemana siis ihan ok kirja.

Journal Entry 3 by wingBlackDevilwing at Café Siilinkari in Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Sunday, November 04, 2018

Released 5 mos ago (11/5/2018 UTC) at Café Siilinkari in Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland

WILD RELEASE NOTES:

Vapautuu kahvilassa pidettävän BC-miitin yhteydessä, joka alkaa klo 16.30. Kaikki on tervetulleita, meidät tunnistaa kyllä kirjapinoista ja kovasta pulinasta. :) Mikäli ei kelpaa miittailijoille, niin jää kahvilaan vapaasti napattavaksi.Kiitos, että otit tämän kirjan mukaasi ja tulit myös kurkistamaan sen matkapäiväkirjaa. Toivoisin, että kirjoittaisit tähän myös oman merkintäsi kirjan löytymisestä. Voit tehdä sen nimettömänä! Myöhemmin jos luet kirjan, voit halutessasi kirjoittaa uuden merkinnän, jossa voit kertoa mielipiteesi kirjasta ja mahdollisista jatkosuunnitelmistasi kirjan varalle.

Jos haluat lisätietoa bookcrossingista suomeksi, niin seuraavat linkit ovat avuksesi:
Bookcrossing Wikipediassa
Suomenkielinen keskustelufoorumi

Journal Entry 4 by winglukutuoliwing at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Monday, November 05, 2018
Tämä kuulostaa aihepiiriltään ihan minun jutultani. En muistanut, että kirja on toivelistallani, mutta Bookgeo onneksi kertoi asian BC-miitissä :D Päätyi siis minun lukupinooni. Kiitos, BlackDevil!

Journal Entry 5 by winglukutuoliwing at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Sunday, March 17, 2019
Psykologiset trillerit ovat lempigenreni, mutta tästä puuttui se viimeinen silaus, ja lopputulos jäi semmoiseksi 'ihan ok' -tyyppiseksi luettavaksi. Luin tämän joka tapauksessa oikein mielelläni loppuun saakka, kirja piti viimeisille sivuille asti lukijaa otteessaan, koska 'totuus' oli saatava selville :) Epäuskottavuudet veivät pohjaa siltä, että olisi itse ruvennut kovasti ahdistumaan jännimmissäkään paikoissa.

Journal Entry 6 by winglukutuoliwing at Tampere, At a bookcrossing Meet-up -- Controlled Releases on Tuesday, March 19, 2019

Released 1 mo ago (3/20/2019 UTC) at Tampere, At a bookcrossing Meet-up -- Controlled Releases

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Kirja löytyy useammaltakin toivelistalta, joten laitetaanpas kirja kiertämään. Tarjoan BC- miitissä Bookgeolle :)

Journal Entry 7 by wingBookgeowing at Pirkkala, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Wednesday, March 20, 2019
Iloiset kiitokset lukutuolille tästä toivekirjasta, uusi kirjailijatuttavuus.
Jemmaan toki toisille toivojille jälkeeni.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.