Pelkäätkö pimeää?

by Sidney Sheldon | Mystery & Thrillers |
ISBN: Global Overview for this book
Registered by chrisim of Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on 1/9/2015
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by chrisim from Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Friday, January 09, 2015
Takakannesta: "Pariisissa työnnetään tutkija Mark Harris alas Eifel-tornin huipulta. New Yorkissa löydetään tiedemies Richard Stevens rantaveteen hukkuneena. Denverissä joutuu pienkonetta ohjaava fyysikko lento-onnettomuuteen.

Poliisitutkimuksissa selviää, että kaikkia uhreja yhdisti toisiinsa työpaikka, ideahautomo nimeltä Kingsley International Group, jota johtaa piinkova liikemies Tanner Kingsley. Leskeksi jäämisestään järkyttyneet Kelly Harris ja Diane Stevens tapaavat toisensa Kingsley Internaionalin käytävillä. Ranskassa työskentelevä huippumalli ja newyorkilainen taidemaalari huomaavat pian jakavansa yhteisen kohtalon. Kumpikin heistä epäilee, että aviopuolison kuolemaan liittyy jotain hämärää. Epäilyt vahvistuvat entisestään, kun molemmat joutuvat murhayrityksen kohteeksi. Toisiaan karsastavat naiset liittoutuvat pakon edessä ja huomaavat pian, että heillä on vastassaan mahtava vihollinen.

Pelkäätkö pimeää? on yllätyskäänteiden labyrintti, jännäri, joka on pakko lukea kerralla loppuun. Mikään ei ole sitä miltä näyttää, eivätkä Diane ja Kelly voi luottaa mihinkään. Ja kaikkialla heitä tarkkaillaan."

Taattua jännityksennostatusta Sheldonin tyyliin, joka kaavamaisuudellaan (rikokset, mahtipontinen pahis, lattea kirjoitettu kieli) jo alkoi tympäistä.

Released 4 yrs ago (1/10/2015 UTC) at Hervannan kirjasto, kirjanvaihtokori in Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland

WILD RELEASE NOTES:

Uudenvuodenlupaukseni mukaan aktivoidun vuonna 2015 vapauttamaan kirjoja. Uuden kirjahyllyn järjestely on vielä kesken, mutta näin alkuun pieni pino lukemiani kirjoja lähtee vapauteen.

Lukuiloa löytäjälle!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.