Profile Image

Storm32Storm

Joined Tuesday, April 10, 2018
Statistics
4 weeks all time
books registered 0 0
released in the wild 0 0
controlled releases 0 0
releases caught 0 0
controlled releases caught 0 0
books found 0 0
tell-a-friend referrals 0 0
new member referrals 0 0
forum posts 0 0
Extended Profile
Easy Tippek, Segíteni, Érted, Foci
Vagy, döbbenve a hogy pontosan hogyan kiemelt foci? Tudod te, tudni, miért, emberek értékelni sokat? Tudod te, akarok vált szebb játékos? Ha így van, felülvizsgálat írja fel kideríteni a modulok továbbá bínját, foci.

Új, foci stopli kellene illik helyes. A stopli kellene, hogy jó arch segítséget , valamint az illik kényelmesen. Egy lényeges tényező, hogy fontolja a bokád tud nyíltan áthelyezni, anélkül, korlátozás. A rossz lábbeli tudott a tényt, ravaszt sérülések.

Megakadályozni ütközést egyéb játékosok megvalósítható. Előre, ahol a ellenfél szóval tudott megakadályozzák hívás. Tud tiszta maradjon sérülések és növeli a lehetőségek a fenntartása a kör.

Áthelyezni a kör a komponens a terület több szor egymás után. Amikor a védelem látja, van, egy tipikus rend, ők start felkészülés a next move. Akkor, bizonnyal a lehetőség meghökkent a védelem azáltal, szivárgott vagy halad ellentétes utasítások.

Fogja javítja a foci video játék rengeteg technika és perzisztencia. nem hogy a kiváló játékos végül. kellene időt szakított rá, napi gyakorlat hogy a jó. unibet bónusz Gyakorlat minden készség, nem számít, függetlenül attól, hogy pontosan hogyan kemény. Hasonlóképpen gyakorlat a képességek excel, ahogy bármilyen típusú képesség lehet hasznosít javulás.

Elején távolsági futó szezon növeli kitartás foci. Foci játékosok futni, sok kilométer egész egy tipikus foci játék; becslések, hogy 8-10 km a átlagos. Fut, tartományok fogja javítja a a stamina, növeli a foci készségek , valamint minimalizálja a különböző szünetek igény mindegyik video játék.

Még ha ugrás a középpont a terület, tartsa ismerős mi történik körül. Ebben a elhelyezés kellene, hogy tudom a kör tud kapcsolatosak, még akkor sem, terület , valamint kellene gyorsan get a egyéb oldalán. kéne tudom, hol nyílt játékosok , valamint az védelem játékosok elhelyezett.

, Hogy az a képesség, hogy stun valakit, fontos amikor játszol, foci. Kísérlet csöpögő a kör a a jogot, aztán kísérlet át balra. A defender lehet nem biztos, vár, opening a terület a csapattársak. A csapattársak lehetett is express meglepetés, de fognak gyorsan beállítása a új helyszín.

A jó foci forma kellene, hogy végre a legkevesebb 3 kilométer minden nap. Mert foci sport, hogy igényel következetes operációs, fontos, hogy ön, mint a fizikailag alkalmas, ahogy megvalósítható. Szaladgálnak 3 összesített km napi lesz, igazából növekedés a kitartás , valamint az kitartás. Futni különböző helyen tiszta maradjon belépés unalmas rutin.

Mivel 've felül írja fel, foci nem olyan, csoda. Hogy szebb megértése video játék a foci , valamint az teljes értékelem, miért, rengeteg a világ körül a szerelem sport, kell tanult a játék. Tartsa részletek szem előtt a next ideje van, vita a foci vagy set lábát a labdarúgó pályán.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.