Profile Image

rabbilove41

Joined Tuesday, November 24, 2015
Statistics
4 weeks all time
books registered 0 0
released in the wild 0 0
controlled releases 0 0
releases caught 0 0
controlled releases caught 0 0
books found 0 0
tell-a-friend referrals 0 0
new member referrals 0 0
forum posts 0 0
Extended Profile
De Beste Kredittkort
Vi anbefaler å bruke kredittkort når du handler på internett og når du er på reise.  I dette regnestykket er det lagt til et visst antall transaksjoner, både i Norge og utlandet, for å gjøre det realistisk, noe vi går mer inn på i en egen artikkel her på siden. Vi har besvisst valgt å ikke ta med en del kort, for eksempel de kortene som krevet at du blir kunde/helkunde i en bank (for eksempel kort fra Skandiabanken eller SpareBank1). Vi ønsker at alle kunder skal kunne komme her på sidene, finne et kredittkort, og kunne søke på dette uten å gjøre større endringer i privatøkonomien, eller melde seg inn i foreninger/lag.
Refinansiering av kredittkort og smålån gjennom et lån uten sikkerhet kan være første skritt på veien til starten på en bedre økonomi. Har du kredittkort og annen smågjeld vil renten være lavere på et forbrukslån uten sikkerhet. Din søknad om refinansiering av kredittkort og smålån vil bli vurdert av 6 banker og vi sender deg det beste tilbudet. Det er ypperlig med kredittkort hvis du ikke skal bruke for store summer, slik at hvis du betaler tilbake innen de rentefrie dagene løper ut, da vil dette være det beste valget. Når du har kredittkort kan du også oppnå fordeler og rabatter, og det er viktig å huske på. Med disse rabattene og fordelene kan du spare tusenlapper i året.
Rabattprogrammet re:member reward gir deg som innehaver av kortet tilgang til unike rabatter på over 200 nettbutikker, hvor det ikke ligger noen begrensning per år i hvor mye du kan benytte deg av rabattprogrammet. Om du bestiller reiser, hotellovernattinger, fergebilletter, leiebiler eller flybilletter på nett, handler klær fra noen av de mest kjente butikkene på nettet, bestiller en ny iPad, kjøper bøker eller musikk på nett, fremkaller bilder eller noe annet, så får du med re:member reward opp til 25 % rabatt på alt du betaler med kortet. Med tilgang til slike rabatter har du utvilsomt kortet med best rabatt, cashback og bonus av alle kredittkort i Norge. kredittkort lav rente et kredittkort som tilbyr cashback på en mengde forskjellige varegrupper når du betaler med kortet, og har en månedtlig rabattkalender hvor du får cashback når du handler innenfor flere varegrupper.
Du finner gode råd på disse sidene om de forskjellige lånetypene og også om hvilke seriøse utlånere som finnes og om de foretar kredittsjekk eller ikke. Nå er det bare å foreta et enkelt søk på hvem som tilbyr lån, vurdere utlånernes produkter opp mot hverandre, for deretter å velge det lånet som passer oss best. Trenger du penger raskt, gjerne uten for mange spørsmål om hva pengene blir brukt til, anbefaler vi deg å vurdere å ta opp et forbrukslån Denne typen lån kan du få på dagen og det stilles ingen krav til sikkerhet som pant i eiendeler eller eiendom, da lånet i utgangspunktet er uten sikkerhet.
Trygd og pensjon regnes også som inntekt, er du selvstendig næringsdrivende må som regel ha vært det i kredittkort norge ha vært det i tre år. Og selvfølgelig, du kan ikke ha løpende inkassosaker eller betalingsanmerkninger, noen kortselskaper krever at du ikke har hatt slike betalingsproblemer de siste tre årene. I Norge finnes det mange tilbydere av kredittkort og de fleste har en automatisk søknadsprosess, dette vil si at kortselskapene bruker ligningsdata og kredittdata fra selskaper som AAA Soliditet. Med dette menes at du vil få svar på dagen, men du får ikke selve kredittkortet.
Det er mange som ikke har tenkt på at et kredittkort gir mange flere muligheter, enn bare det å kunne kjøpe nå og betale senere. CashPoints-opptjening på flybilletter er personlig og du tjener kun på dine egne reiser. Totalen av CashPoints finner du på Min side eller hos Se vår brukerguide for å knytte kredittkortet ditt mot din Reward-profil. Kortet kan brukes til varekjøp i butikker, i kiosker, på internett og mange andre steder. Før var kredittkort aller mest assosiert med den grunnleggende funksjonen av å tilby pengelån gjennom et bankkort. Men i senere tid har kredittkortenes tiltrekningskraft økt i takt med deres mange muligheter for besparelser av forskjellige slag, blant annet gjennom bonuser på for eksempel drivstoff og dagligvarer, gratis integrerte reise- og avbestillingsforsikringer og det som kalles gebyrfritt kredittkort.
Har du derimot tenkt å betale ned beløpet på avbetalingen er det veldig smart å velge et kredittkort med så lav effektiv rente som mulig. Det beste kredittkortet er det som kombinerer høy kreditt, med en lang rentefri periode og lav effektiv rente. Faktumet er at hvis man bruker kredittkortet ansvarlig og betaler jevnlige avdrag, aller helst umiddelbart, så lønner det seg å handle med kredittkort. De fleste nordmenn har et kredittkort i lommeboka, og stadig flere har flere kort i tillegg til det vanlige bankkortet.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.