Profile Image

joalik

From Stockholm, Södermanland Sweden
Joined Monday, April 07, 2003
Recent Book Activity
Statistics
4 weeks all time
books registered 0 133
released in the wild 0 126
controlled releases 0 0
releases caught 0 26
controlled releases caught 0 0
books found 0 0
tell-a-friend referrals 0 593
new member referrals 0 21
forum posts 0 25
Extended Profile
I love the idea of bookcrossing and I love reading, but the problem is this : I borrow most of my books from the library... However, the ones I do release are books I've bought and know that I don't want to keep for some reason. This is why so many of them tend to get grade 1-3. I keep all my wonderful books! But I hope there are people out there who will be thrilled when they find my copy of "Sex and the city" for example, even though I thought it was crap. And if they don't like it, I hope they'll start bookcrossing anyway!

And now in Swedish :
Jag läser mycket, men jag lånar nästan allt på bibliotek. Ett litet "problem" om man tycker bookcrossing är en fantastisk idé... De böcker jag släpper är såna jag rensat ur ur hyllan och vet att jag inte vill läsa igen. Alla som är fantastiska behåller jag! Mina böcker får nog därför en snedfördelning åt låga betyg eller medel, men vadtusan, det finns ju massa människor som inte delar min boksmak och blir jätteglada av att hitta Yayaflickorna någonstans!

Det är kul att släppa böcker, och kul att komma på bra ställen. Jag försöker ta platser jag gillar, så det är en tanke bakom. Att bara lägga boken på första bästa parkbänk är inte min grej.
Och sen hoppas jag ju på att själv hitta en bok en vacker dag, jag lovar att slänga mig på en dator och skriva journal entries på sekunden!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.