Profile Image

himskatti

Joined Tuesday, February 17, 2015
Recent Book Activity
Statistics
4 weeks all time
books registered 0 108
released in the wild 8 176
controlled releases 4 203
releases caught 0 48
controlled releases caught 5 199
books found 2 447
tell-a-friend referrals 0 0
new member referrals 0 0
forum posts 3 267
Extended Profile
Olen pitänyt kirjoista aina,lapsesta asti. Ennenkuin opin lukemaan, toiset sai lukea mulle kirjoja. Mahto mummo olla ilonen kun mä opin lukemaan jo ennen kouluun menoa... ;) Mulla on lähes aina joku kirja luettavana. Välillä on kausia, kun lukeminen jää vähemmälle, mutta toisinaan kirjoja tulee luettua taas enemmän.

Bookcrossingin pariin löysin postcrossingin kautta, kun joku oli tuonut pc-mittiin mukaan bc-kirjoja joista nappasin jonkun mukaani ja rekisteröidyin tänne. Olin kuullut tästä jo aikaisemmin, mutta silloin vasta lähdin tähän mukaan.
Tätä kautta olen löytänyt paljon uutta luettavaa, kirjoja joita ei muuten olisi tullut luettua. Oon myös löytänyt lisää suosikkikirjailijoita.

Luen eniten "kevyttä hömppää", mutta välillä innostun lukemaan myös dekkareita tai jotain ihan muuta. :D Esim. Tuija Lehtisen ja Leena Lehtolaisen kirjoja olen lukenut paljon. Harry Potterit olen lukenut moneen kertaan. Silloin joskus oikein odotti milloin uusi Harry Potteri ilmesty ja voi sitä riemua kun vihdoin sai sen kirjan käsiinsä... :D

Pidän myös sarjakuvista, esim. Kiroileva Siili, Mummo,Nemi, Kamala Luonto, Viivi ja Wagner, Fingerpori...

Luen kirjoja vain suomeksi. Oon kyllä monesti aatellu et englanninkielisiä kirjoja lukemalla vois oppia englantiakin vähän paremmin. Ehkä jotkii sarjikset tai ym vähän "helpommat" sopis hyvin tähän tarkotukseen?

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.