Profile Image

Tindelitinda

Joined Sunday, April 5, 2015
Recent Book Activity
Statistics
4 weeks all time
books registered 0 1,929
released in the wild 0 1,604
controlled releases 0 537
releases caught 0 260
controlled releases caught 1 162
books found 0 389
tell-a-friend referrals 0 0
new member referrals 0 1
forum posts 0 167
Extended Profile
Kaiken mitä haluan tehdä, teen intohimoisesti. Luen todella paljon tällä hetkellä. Otan sen ajan mielelläni vaikkapa kodin siivouksesta. ;) Myös yöunista voi kätevästi näpistää lukemiselle aikaa.
Lukemisen lajini menee täysin kausittain mutta useimmiten pysyy kevyellä linjalla. Luen mielelläni yhdeltä kirjailijalta kerralla 'kaiken'. Kun luen sarjoja, hankin sarjan ensin jotta voin esteettä hotkia sen loppuun asti. Tällä hetkellä suosikkeihini kuuluvat young adult-, new adult- ja LGBT- genre joita löytyy huikea valikoima e-kirjoina Scribdistä ja Storytelistä. Olen v. 2017 alusta lukenut lähes vain englanninkielisiä, ja nyt olen iloisesti yllättynyt kun pystyn jo kuuntelemaan sujuvasti englanninkielisiä äänikirjojakin em. e-kirjasivustoilta. Mikä ilo! Ihanaa oppia uusia taitoja! Dekkarikausia tulee ja menee, myös Andy McNab- ja Alistair MacLean- tyylisiä kausia. Välillä sentään tulee 'kulttuurin' janoa, luen silloin mieluusti rakennustyyleistä ja vaikkapa ranskalaisista historiallisista mööpeleistä. :)
Mitä sitten luenkin, olen siinä maailmassa yhtä täysillä kuin ammatissani musiikin parissa - tunnelmat, maailmat, tapahtumien kehittelyt - sataprosenttisesti mukana. Elämä on koottu elämyksistä!
Kotonani on ns kirjastohuone. Ah. Ongelma vain on ettei sinne juuri enää mahdu kirjoja. :) Ihana ongelma siis. Kirjakassien lauma on hiljaa hiipinyt myös olohuoneen puolelle. Ei ihme että meillä on niin viihtyisää...
Mainitaan vielä, että perheeseeni kuuluu kirjakasojen lisäksi myös ihana mies sekä neljä toinen toistaan riiviömpää suomenlapinkoiraa. Eikä tällä porukalla ole koskaan tylsää!
PS: 1000 kirjaa rekisteröity, lukema täyttyi vuoden 2017 alkupuolella, ja puuha senkun jatkuu.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.