Profile Image

Sonje

From Maastricht, Limburg Netherlands
Age 40
Joined Friday, January 9, 2009
Recent Book Activity
Statistics
4 weeks all time
books registered 0 29
released in the wild 0 24
controlled releases 0 8
releases caught 0 2
controlled releases caught 0 2
books found 0 76
tell-a-friend referrals 0 14
new member referrals 0 2
forum posts 0 503
Extended Profile


Ik ben nog tamelijk nieuw bij bookcrossing, pas een paar boeken geregistreerd en losgelaten. Wel lees ik mee in een flink aantal ringen. Dit vind ik een geweldige manier om kennis te maken met boeken en schrijvers waar ik anders nooit van gehoord zou hebben.

Als je een ring voor me hebt vind ik het prettig als je me even een PM stuurt om me te waarschuwen dat hij er aan komt! Dan weten we allebei zeker dat het uitkomt, en kan ik in de gaten houden of hij is aangekomen!

Als je iets wilt lezen van mijn availables, laat het me dan weten (en zoals altijd, dit zijn niet per se boeken naar mijn smaak; de meeste heb ik gekregen om te crossen).
Boeken die wel mijn smaak zijn vind je in de kadertjes hieronder; Boeken met 4 en zeker 5 sterren kan ik van harte aanraden! Voor de ringboeken kun je de ringstarter benaderen. Helaas krijg ik de links naar de ringboeken nog niet aan het werken, daar werk ik nog aan! Mocht je een ander boek willen lezen in de kadertjes, dan is de kans groot dat het bij mij op de plank staat. Stuur me dan gewoon een PM!

Thrillers die ik heb gelezen in 2009:

Met maximum aantal sterren = *****
Laatste wijziging: 19 september 2009

Andere boeken die ik heb gelezen in 2009:

Met maximum aantal sterren = *****
Laatste wijziging: 19 september 2009

Ik lees nu, op 19 september 2009, mijn 63e boek van dit jaar, Open huis van Jill Mansell (bijna uit). Het is voor het eerst dat ik bij hou wat ik lees, dus ik weet niet of dit veel of weinig is.

Ik heb op 27 augustus 2009 mijn naam veranderd, van Cynthia6 in Sonje.

Hier is het vriendinnetje van mijn hondje Sam. Anders dan bij mijn echte hond, mag je Lucy zoveel koekjes geven als je wil!


petswf.bunnyherolabs.com/---/dog" width="250" height="300" quality="high" bgcolor="ffffff" pluginspage="www.macromedia.com/---/getflashplayer" flashvars="cn=lucy&an=cynthia&clr=0x6f4729" type="application/x-shockwave-flash">


adopt your own virtual pet!


Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.