Profile Image

Smeo

Joined Saturday, July 25, 2020
Recent Book Activity
Statistics
4 weeks all time
books registered 1 68
released in the wild 8 104
controlled releases 2 97
releases caught 7 49
controlled releases caught 2 96
books found 10 249
tell-a-friend referrals 0 0
new member referrals 0 1
forum posts 10 413
Extended Profile
Dekkareita tulee luettua kaikista eniten, mutta lemppari kirjailijani on Nora Roberts. Tietokirjallisuus ei juurikaan kiinnosta, mutta elämänkertoja koitan aina välillä lueskella. Sarjakuvia en myöskään oikein "osaa" lukea.. Englanniksi tulee luettua harvoin, ruotsiksi aina välillä (enempikin voisi..).

Vinkkejä mm synttäriryhmään:
Toivekirjalistaa päivitetty. Listalla olevien kirjailijoiden tuotantoa ei muuten kannata tarjota, ne on jo luettu tai odottelee hyllyissä :) Muutenkin hyllyistä löytyy noin 200 rekkaamatonta ja lukematonta kirjaa, joten hiukan varauksella kannattaa kirjoja miettiä :D

Tykkään musiikista, joten kaikki siihen liittyvä "sälä" on mieluisaa (teemaan sopivat vihkot, heijastimet, keittiöpyyhkeet, korvikset, kestokassit ym/jne)
Teen mielelläni myös 1000+ palapelejä (esimerkkinä: Bluebird tyyppiset mieluisia, mutta en välitä Wasgij-sarjasta).
Lempivärini on violetti.
Tykkään erilaisista rasvoista, saippuoista, suihkugeeleistä jne, mutta tuoksu ei saa olla liian voimakas.
Herkutkin uppoaa, mutta ei mielellään chiliä tai kookosta sisältäviä. Eikä salmiakkisuklaata (erikseen nekin menee kyllä!). Myös xylitolipurkat ja -pastillit kuluu lapsiperheessä :)
Erikoiskahvitkin maistuu (teetä löytyy dekkariarvontojen jäljiltä paljon, joten ei mielellään sitä, toki juotua tulee kyllä nekin).

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.