Profile Image

Skyropoly2013

Joined Monday, April 01, 2013
Statistics
4 weeks all time
books registered 0 0
released in the wild 0 0
controlled releases 0 0
releases caught 0 0
controlled releases caught 0 0
books found 0 0
tell-a-friend referrals 0 0
new member referrals 0 0
forum posts 0 154
Extended Profile

~~~~~~~~~~~~~~~~~ Εισαγωγή ~~~~~~~~~~~~~~~~~

Η Monopoly είναι ένα παλιό (η ελληνική Wikipedia λέει 1904), καλό και αγαπημένο παιχνίδι. Το 2008 o iiwi πρότεινε στο γερμανοολλανδικό φόρουμ (όχι ότι κατάλαβα πολλά) να κάνει μια Bookcrossing Monopoly. Εγώ πέτυχα την εκδοχή της Vekiki του 2011 (εδώ καλύτερα ε;) και είπα «δεν δοκιμάζω να το πειράξω λίγο και εγώ να δούμε πώς θα δουλέψει για εμάς στην Ελλάδα;».
Ε, αυτό έκανα.

~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ποιος είναι ο σκοπός του παιχνιδιού; ~~~~~~~~~~~~~~~~~

Να παίξουμε, να απελευθερώσουμε πολλά βιβλία και να μπούμε σε συνεδριακή διάθεση!

~~~~~~~~~~~~~~~~~ Θα υπάρχει νικητής στο παιχνίδι; ~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ε ναι! Νικήτρια ομάδα θα είναι αυτή που θα συγκεντρώσει τους περισσότερους πόντους. Λεπτομέρειες παρακάτω, πρώτα πρέπει να μάθουμε πώς παίζουμε!

~~~~~~~~~~~~~~~~~ Πώς θα παίξουμε; ~~~~~~~~~~~~~~~~~

Σε ομάδες, όπως (τις) ξέρετε ήδη,
με ένα ταμπλό που θα έχω εγώ, με δύο ζάρια που βρήκα από ένα παλιό τάβλι μου.
Με πολλή όρεξη και απαραίτητα με ομαδικό πνεύμα.

~~~~~~~~~~~~~~~~~ Πόσο θα παίξουμε; ~~~~~~~~~~~~~~~~~

Θα ρίξω το πρώτο ζάρι στις 18/4. Θα ρίξω και το τελευταίο ζάρι στις 6/6. 8 γύρους δηλαδή. Θα μπορείτε να απελευθερώνετε βιβλία ως τις 12/6 στις 23:59! Μετά ό,τι σας έμεινε κρατήστε το για το συνέδριο!

~~~~~~~~~~~~~~~~~ Πώς θα ρίχνονται τα ζάρια; ~~~~~~~~~~~~~~~~~

Κάθε Πέμπτη (σημειώστε τη μέρα να μην ξεχνιέστε) μετά τη μεσημεριανή σιέστα και πριν το βραδινό μου, θα ψήνω ένα καφεδάκι όσο εσείς θα ψήνεστε από αγωνία. Μετά θα στήνω το ταμπλό σε ένα ωραίο τραπεζάκι που έχω στο σαλόνι και θα ρίχνω τα ζάρια για κάθε ομάδα (δηλαδή 6 φορές συνολικά). Θα μετακινώ αντίστοιχα τα πιόνια σας και θα βγάζω και μια αναμνηστική φωτογραφία.

Μετά θα μπαίνω στο forum, θα σας λέω το σύνολο των πόντων που έχετε μαζέψει ανά ομάδα, έτσι για να σας αγχώνω λίγο, μετά το φλιτζάνι για να ξέρετε τι με περιμένει και μετά τα ζάρια. Θα σας δείχνω και την αναμνηστική φωτογραφία να χαίρεστε. Όχι απαραίτητα με αυτή τη σειρά.

~~~~~~~~~~~~~~~~~ Πού μπορούν να πάνε τα πιόνια; ~~~~~~~~~~~~~~~~~

Μπορούν να πάνε μια βόλτα; Όχι φυσικά! Θα πηγαίνουν εκεί που λένε τα ζάρια. Απλά τα πράγματα. Ρίξτε μια καλή ματιά στο ταμπλό μου και διαβάστε παρακάτω για τα διάφορα τετράγωνα για να μπείτε καλύτερα στο νόημα.

lh3.googleusercontent.com/---/Skyropoly_board.jpg" width="500" alt="Το ταμπλό της Skyropoly2013">

Χρωματιστά τετράγωνα (Σημείο απελευθέρωσης):
Αυτά που στην κανονική Monopoly λέγαμε «οικόπεδα» και προσπαθούσαμε να αγοράσουμε τα ίδια χρώματα και χτίζαμε τα αυθαίρετα και καταστρέφαμε οικονομικά τους
συμπαίχτες. Τώρα έχουμε κρίση και δεν έχει αγορές και χτισίματα, έχει απελευθερώσεις βιβλίων. Πρέπει να απελευθερώσετε σε σημεία ανάλογα με το πώς λέγεται το τετράγωνο ντε!

ΜΜΜ (Σημείο απελευθέρωσης):
Πρέπει να απελευθερώσετε σε μέρος που να έχει σχέση με Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Αυτά που απεργούν 3 στις 4. Συμμετέχουν όλα ε; Με αεροπλάνα και βαπόρια. Και τρένα. Και λεωφορεία. Και μετρό (και οι Θεσσαλονικείς). Και τραμ. Και τρόλεϊ. Και ταξί. Και γαϊδουράκι άμα κάνει τέτοια δουλειά. Στάσεις, οχήματα, εργαζόμενοι, σημεία ανάλογου ενδιαφέροντος. Τα πάντα όλα αρκεί να είναι μαζικής. Μη δω βιβλίο σε αυτοκίνητο ΙΧ ή μηχανή ΙΧ, θα αποκλειστεί η ομάδα για 3 πρωταθλήματα ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.

Εφορία, Δ.Ε.Η., Ύδρευση, Δημαρχείο (Σημείο απελευθέρωσης):
Ε μην το ζαλίζουμε τώρα άλλο. Το έχετε καταλάβει. Πρέπει οι απελευθερώσεις σας να είναι σε ανάλογα σημεία. Έξω από Δ.Ο.Υ., μέσα σε Δ.Ε.Η., πάνω στον υπάλληλο της Ε.ΥΔ.Α.Π., στο κεφάλι του Δημάρχου. Ξέρετε εσείς.

OBCZ («Free Books») (Σημείο απελευθέρωσης):
Πότε περάσατε τελευταία φορά από μια OBCZ; Στο meetup ε; Ντροπή σας βρε. Αυτή τη βδομάδα θα μπορείτε να απελευθερώσετε μόνο σε OBCZ. Να σας πω: ξεχάστε τους πόντους από τις φωτογραφίες! Θα υπολογιστεί σαν ένα σκέτο, απλό, όμορφο release.

Πώς απελευθερώνετε στα σημεία απελευθέρωσης:
Ύστερα από κάθε ζαριά θα έχετε 6 μέρες (από Παρασκευή 00:01 έως Τετάρτη 23:59) να απελευθερώσετε όσα περισσότερα βιβλία μπορείτε σε ανάλογο μέρος (ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3 το κάθε μπουκρόσι) ΚΑΙ να δώσετε τα links στο σχετικό thread. Τα βιβλία που απελευθερώνετε επιτρέπεται να συμμετέχουν ταυτόχρονα και σε άλλα release challenges. Για να μετράω σωστά και να μη μου ζαλίζετε τον έρωτα, θα μπαίνω την Πέμπτη και θα βλέπω ό,τι έχετε βάλει στο σχετικό thread ΠΑΝΤΑ. Άμα δεν προλάβατε, δεν πειράζει. Είστε αργοί ενώ οι άλλοι γρήγοροι. Λίγο πιο σφιχτά την επόμενη φορά. Άμα αντίθετα πάρετε φόρα και μου αρχίσετε τις αμέτρητες απελευθερώσεις, εγώ θα μετράω μόνο τις 3 πρώτες απελευθερώσεις κάθε παίχτη. Οι υπόλοιπες θα πηγαίνουν υπέρ πίστεως και BookCrossing.

Εντολή:
Αγαπάω Εντολή. Έχω φτιάξει κάτι κάρτες τρέλα και θα σας τις αποκαλύπτω αν το πιόνι σας σταματήσει σε τέτοιο τετράγωνο! Εκτός από τα «πήγαινε μπρος», «πήγαινε πίσω» και τέτοια, έχει και πρόστιμα, θελήματα, σκέρτσα, νάζια, τρελίτσες. Όχι πάντα ευχάριστα αλλά θα έχει πλάκα. Δηλαδή, δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ θα το διασκεδάζω. Θα σας τα λέω όλα μαζί με τα ζάρια (και τον καφέ). Κάθε Πέμπτη.

Απόφαση:
Και τέτοιες κάρτες έχω φτιάξει. Ωραίες και αυτές. Πάρε κανένα δωράκι για το καλό, τσίμπα έναν πόντο έτσι γιατί σε αγαπάω, δώσε ένα φιλάκι και πάρε ένα ζαράκι, βγες από το ράφι μη μου μαραζώσεις και τέτοια. Ωραία, ωραία πράγματα. Και αυτά όλα μαζί κάθε Πέμπτη θα σας τα λέω.

Ράφι:
Θα περιμένω με μεγάλη αγωνία να σταθεί κάποια ομάδα εκεί. Για να μη σας φάει η σκόνη και η κλεισούρα του ραφιού και για να μη φάτε τη σκόνη των άλλων, θα σας βάλω να κάνετε κάτι ομαδικά και άμα το καταφέρετε, θα σας αφήσω να απελευθερώσετε *μερικά* βιβλία εκείνη την εβδομάδα, αλλιώς δεν θα απελευθερώσετε τίποτα. Εξαρτάται από τη διάθεσή μου. Είμαι και κυκλοθυμική, έχω και τρελό pms, θα με αγαπήσετε σίγουρα. Α, να μην το ξεχάσω, όσο είστε στο ράφι μπορεί να κερδίζετε ή να χάνετε πόντους κανονικά από Εντολές ή Αποφάσεις άλλων ομάδων!

Permanent Collection («Σε κρατάω στο ράφι»):
Αμάν τύχη που την έχετε. Να πάτε ομαδικά να παίξετε κανένα Γκρινιάρη γιατί στο Τζόκερ ούτε το τίποτα δε θα πιάσετε. Η permanent collection δε χωράει στο ράφι σας για αυτό και εγώ σας στέλνω στο ράφι, να το ξεσκονίσετε, να κάνετε κανένα register και available, να κολλήσετε καμιά ετικέτα και γενικά να κάνετε προθέρμανση. Δεν μπορείτε να κάνετε καμία απελευθέρωση αυτή την εβδομάδα. Καμιά ομάδα δεν μένει πάνω από 1 φορά συνεχόμενη στο ράφι. Την άλλη Πέμπτη παίζετε κανονικά. Θα σας κάνω και λίγο ταπ ταπ.

GO:
Όλες οι ομάδες θα ξεκινήσουν το παιχνίδι από το GO. Αν κάποια στιγμή αργότερα η ομάδα σας σταθεί ακριβώς στο GΟ, κάτι πολύ όμορφο και μοναδικό θα της συμβεί. Ένα κύμα καλοσύνης θα σας πάρει και θα σας σηκώσει και θα αγαπάτε όλον τον κόσμο. Θα θέλετε να μοιράσετε αγάπη, λουλούδια, φιλιά, αγκαλιές σε όλους και θα έχουμε θέματα αλλά όλα στη ζωή είναι. Για να μη χάσω την τόση αγάπη που θα τρέχει από τα μπατζάκια
σας, θα σας βάλω να κάνετε RABCK σε μπουκρόσια που δεν συμμετέχουν στο παιχνίδι. Για να σκάσουν από τη ζήλια τους και για να κερδίσετε και κανέναν πόντο. Για πόντους από φωτογραφίες ούτε λόγος ε;

~~~~~~~~~~~~~~~~~ Πώς υπολογίζονται οι νικητές; ~~~~~~~~~~~~~~~~~

Με πόντους αγάπη μου, το είπαμε. Όχι «ααα, σου έφυγε ένα πόντος». Κανονικούς πόντους.

Κάθε ομάδα παίρνει έναν (1) πόντο:
-- Για κάθε απελευθέρωση σε σωστό σημείο.
Μόνο wild απελευθερώσεις μετράνε και ξεχάστε τις OBCZ (εκτός και αν πέσετε στο αντίστοιχο τετράγωνο).
-- Για φωτογραφία της απελευθέρωσης στο journal entry.
Να μπορώ να τη βλέπω και εγώ που δεν είμαι σε όλα αυτά τα βρισκωγκομενικά δίκτυα.
-- Για κάθε βιβλίο άλλης ομάδας που θα πιάσετε (catch).
Άλλης ε; Όχι φιλικό το ματς. Και μετά τις 9/5/2013 μόνο 2 catches ανά παίχτη ανά γύρο μετράνε.

Επίσης κάθε ομάδα μπορεί να πάρει ή να χάσει πόντους λόγω Αποφάσεων ή Εντολών που της τυχαίνουν. Μην ανησυχείτε, δεν επιτρέπεται να έχετε λιγότερους από μηδέν πόντους! Το είπαμε ότι αγαπάω Εντολές και Αποφάσεις, ε;

~~~~~~~~~~~~~~~~~ Πρέπει να ξέρετε κάτι άλλο; ~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ναι, ναι έχω μερικά ακόμα να σας πω. Δείτε λίγο, εγώ είμαι καλή Monopoly και έχω όρεξη να μοιράζω αγάπη και λουλούδια και αρώματα τακτικά έτσι για να σας ανεβάζω. Και θέλω να είστε καλά παιδιά και να παίζετε ομαδικά. Μπορεί να κάτσει και κανένα τυχερό έτσι. Άνθρωποι είστε.

Εξεπσιονέλ Release:
Κάθε εβδομάδα θα παρακολουθείτε όλες τις απελευθερώσεις της ομάδας σας. Κάποια θα είναι πολύ τέλεια. Θα είναι και το βιβλίο ταιριαστό και το σημείο τέλειο και θα παίζει και η φιλαρμονική τη στιγμή της απελευθέρωσης το «Θα ζήσω ελεύθερο πουλί». Κάτι πολύ εξεπσιονέλ θα έχει. Θα τα συζητάτε με email, PM, κινητά, FB, skype και το ένα θα φέρει το άλλο και μετά «Ωωω ήταν τυχαίο όχι μοιραίο» και άλλα τέτοια. Θα λέτε «μπράβο» ο
ένας στον άλλον και θα εμψυχώνεστε έτσι πολύ. Θα πέφτει και κάνα ψιλό μπινελικάκι άμα δεν προσπαθείτε φιλότιμα. Τέλος πάντων, αν θέλετε θα διαλέγετε μια φανταστρουμφική απελευθέρωση. Μία που ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Ένας από την ομάδα θα μου την ανακοινώνει την Πέμπτη πριν το ζάρι. (Ένας ε; Άμα πεταχτεί και άλλος από την ίδια ομάδα, δεν έχει εξεπσιονέλ για σας, βρείτε τα μεταξύ σας μετά) Θα τις κοιτάω έτσι
προσεκτικά και θα διαλέγω αυτή που με εντυπωσίασε πολύ. Πολύ όμως, όχι «εντάξει απλά χάρηκα». Η ομάδα που θα κάνει να δακρύσω από μπουκροσική ανάταση θα κερδίζει κάτι πολύ ωραίο, χρήσιμο και αγαπησιάρικο. Θα το ξέρει η ομάδα αυτή αμέσως μετά το ζάρι, γιατί και αυτό θα μπορεί να αλλάξει άμα έχω κέφια.

Λουφάρεις τρελό μπουκρόσι;
Εντάξει, άνθρωποι είστε και μπορεί μια εβδομάδα να μην μπορεί κάποιος από εσάς να κάνει απελευθέρωση. Δε θα πάρω και κεφάλια. Άμα όμως λουφάρει για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα εγώ θα το δω και θα στεναχωρεθώ. Την τρίτη εβδομάδα θα διαλέξω κάποιο πολύ δραστήριο μπουκρόσι της ομάδας σας και θα το βάλω στον πάγκο να μου κάνει παρέα. Έτσι για να σφίξουν λίγο οι σχέσεις μεταξύ σας και όχι μόνο.

Μερικά εξτραδάκια που αποφάσισα στις 9/5/2013 μετά το κλείσιμο του 3ου γύρου

Κάπου στην πόλη
Αυτό είναι ένα φανταστικό μέρος που βολεύει πολύ αν είστε αναποφάσιστα μπουκροσάκια και θέλετε μεν να απελευθερώσετε αλλά δεν ξέρετε που. Το καταλαβαίνω, το δέχομαι, είναι ανθρώπινο ΟΜΩΣ όταν τελικά το αφήσατε το βιβλίο, το φανταστικό μέρος έγινε πραγματικό και το βιβλίο ακούμπησε κάπου που μπορεί να οριστεί. Και αυτό οφείλετε να κάνετε. Να το ορίσετε είτε στα release notes, είτε στη φωτογραφία. Το “καφέ απέναντι από την κτηνίατρο που πάμε την κατσικούλα μας” της Karry ή το “καθ' οδόν για το κέντρο της παραλίας στην σύναξη επιταφίων, κατά την περιφορά του Επιταφίου της ΚΟΝΤΙΝΉΣ στο σπίτι μου εκκλησίας, σε Βιβλιοθήκη που βρίσκεται στον δρόμο μου” του Drmakspy είναι σημεία υπαρκτά αλλά για εμένα που δεν ξέρω ΤΟΣΕΣ πολλές λεπτομέρειες για τη ζωή σας, είναι ανύπαρκτα. Θα τα μετρήσω για τον 3ο γύρο αλλά θα είμαι πιο αυστηρή από εδώ και πέρα με τέτοιες ανακρίβειες. Άμα θέλετε να μοιραστείτε μαζί μου τόσο προσωπικά σας πράγματα υπάρχει και το mail.

Πότε θα κάνω το release και πότε θα το ανακοινώσω;

Δείτε πως έχει το πράγμα: ο μόνος κανόνας είναι το 6 μέρες για να κάνετε release, να του βάλετε φωτογραφία και να το ανακοινώσετε. Είπατε να βοηθήσετε το go hunting και να διευκολύνετε τα catches άλλων ομάδων αλλά το παρακάνατε και μετά γκρινιάξατε για αυτό. Θέλω λίγο να κάτσετε και να σκεφτείτε ήρεμα τι είναι καλύτερο για την ομαδάρα σας και πως εσείς οι ίδιοι με τα releases σας ανοίξατε την όρεξη για hunting και ποντοθηρία στους άλλους παίχτες. Δε θέλω να ξαναδω γκρίνιες του τύπου “Συγγνώμη αλλά δεν είναι δίκαιο να ανεβάζει τις λεπτομέρειες μετά το κλείσιμο του Μουσείου Μπενάκη”. Θα τα κάνετε ΟΠΟΤΕ μπορείτε, θα τα ανακοινώνετε ΟΠΟΤΕ θέλετε και αν όλα αυτά είναι στο 6ήμερο εγώ θα είμαι ΟΚ. Όσοι δεν μπόρεσαν να πάνε για catch, ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.

Μάνα θα φύγω, θα πάω για hunting

Είχα μείνει λοιπόν στην υπέρμετρη όρεξη για hunting. Διαβάζω κάτι του τύπου “Πήγα να απελευθερώσω και με περίμεναν εκεί” ή “Είχες γράψει ότι θα το αφήσεις στις 3:00 και πήγε 3:10 και δεν εμφανίστηκες” ή “Με ταλαιπώρησες που τελικά άλλαξες γνώμη” και αγριεύομαι. Είπαμε να του νόου σας μπέτερ αλλά εσείς παραγνωριστήκατε μου φαίνεται. Τι το είδατε μωρέ; Περιπτεράκος; Wild Release που καταντάει controlled; Συμμαζευτείτε λιγάκι αγάπες μου. Και επειδή φοβάμαι πως αν δεν σας περιορίσω εγώ, δε θα περιοριστείτε μόνοι σας, σας βάζω όριο μέχρι 2 catches ανά γύρο ανά παίχτη.

Εγώ παίζω μόνος μου

Το ήξερα ότι όλοι εσείς που μένετε σε πόλεις που δεν έχει άλλους παίχτες μου θα στεναχωριόσαστε, που δεν μπορείτε να πάτε για hunting αλλά τώρα νομίζω πως σας έχει πάρει από κάτω. Και λογικό με όλο αυτόν τον πανικό που έχει γίνει στην Αθήνα. Το σημαντικότερο είναι ότι επειδή δεν μπορείτε να πάτε για hunting νιώθετε ότι δεν παίζετε καλά ή ότι δεν είστε τόσο σημαντικοί παίχτες. Όχι αγαπούλες μου. Εγώ σας αγαπάω όλους και έτσι θα αλλάξω τους κανόνες για να μη μου μαραζώνετε.

Αφορά μόνο τους: Monte-Cristo, StrangeEmily, CASPER85, Drmakspy, elenimix, pengman, sofiathereader, tasa, Alerion, RenaRo και maria-gr. Από εδώ και πέρα όταν τα βιβλία σας θα τα κάνετε release στην πόλη που ζείτε και θα γίνονται catch από οποιονδήποτε που δεν παίζει μαζί μου, θα παίρνετε ποντάκι. Βέβαια όλα αυτά στο γνωστό 6ήμερο.

Πάρε με στο τηλέφωνο να μου πεις πού το κάνεις

Εδώ τώρα θα είμαι πολύ αυστηρή για σχολικούς και εξωσχολικούς. Μην ξαναδώ ανακοινώσεις του τύπου “Απελευθέρωσε στις 13.00, στο Μουσείο Μπενάκη Βασ.Σοφίας, στην έκθεση φωτογραφίας για τη Θράκη, το βιβλίο του Γιάννη Μαρή Σκοτεινό μεσημέρι θα επανέλθει ο ίδιος με τα σχετικά” ή “Ενημέρωση ALERT: Ο maltrebus θα αφήσει το βιβλίο στο Άρωμα. Εκ της γραμματείας!” γιατί θα τα βγάλω άκυρα τα releases. ΔΕ ΘΕΛΩ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΛΕΩ βρε από την αρχή του παιχνιδιού. Ομαδικό το παιχνίδι αλλά ο καθένας μόνος του θα κάνει τα release και μόνος του θα τα δίνει. ΤΕΛΕΙΑ και ΠΑΥΛΑ.

Το βρήκα, τι να το κάνω; Ξέρωγω;

Είναι ΟΚ και από το BookCrossing να βρείτε βιβλίο και να γράψετε το bcid αλλά να μην το πάρετε. Υπάρχει ειδικό πεδίο που κάνετε κλικ και λέγεται “Το βρήκα αλλά το άφησα εκεί που το βρήκα” ή κάπως έτσι. Ψάξτε το λίγο αγαπούλες μου. Θέλετε να το πάρετε; Πάρτε το. Θέλετε το BCID; Πάρτε μόνο το BCID. ΔΕ ΘΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ΕΓΩ τι θα κάνετε εσείς ολόκληρα μπουκροσάκια πράμα. Εγώ θα μετράω τους πόντους από το πρώτο catch και εσείς άμα θέλετε κάντε το και Ring μετά.

~~~~~~~~~~~~~~~~~ Τι βιβλία θα μπορείτε να απελευθερώσετε; ~~~~~~~~~~~~~~~~~

Δικά σας, δικά τους, του γείτονα. Τα πάντα όλα. Ειδικά αυτά που αραχνιάζουν στο ράφι. Δε με νοιάζει το θέμα, το είδος, ο τίτλος, το εξώφυλλο. Τα θέλω όλα. ΟΛΑ! Άμα όμως είστε έτσι πολύ σούπερ και μου ταιριάζετε το βιβλίο με το μέρος, θα το εκτιμώ ιδιαίτερα. Θα χαίρομαι. Μπορεί και να το δέχομαι για εξεπσιονέλ!

~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ωραία όλα αυτά, αλλά τι θα κερδίσετε; ~~~~~~~~~~~~~~~~~

Η ομάδα που θα νικήσει θα έχει κερδίσει την καρδιά μου για πάντα. Και αυτό θα έπρεπε να σας αρκεί γιατί είμαι μεγαλόκαρδη. Γενικά δεν έχω πολλά λεφτά για να σας πάρω και δώρα και τέτοια, αλλά ο BCSkyros2013 μου είπε ότι κάτι θα κάνει για να χαρείτε. Βέβαια, έχω κι εγώ παραγγείλει, να μου φτιάξουν ωραία κουτάκια με το ταμπλό, τις κάρτες, τα πιόνια, τις οδηγίες και τα πάντα όλα, για να χαρίσω σε κάθε παίχτη της φανταστρουμφικής ομάδας που θα κερδίσει!

Επειδή είμαι πολύ κούκλα και τσαχπίνα και σωστή, σας έχω εδώ να κατεβάσετε ένα ωραίο pdf με οδηγίες, κάρτες, ταμπλό για να το έχετε να πωρώνεστε. Εσείς πηγαίνετε να σχεδιάσετε ετικέτες, να φτιάξετε το έμβλημα της ομάδας σας, να βρείτε τα αθλητικά παπούτσια, να φορτίσετε τις φωτογραφικές, να ξεσκονίσετε το ράφι. Κάντε κάτι χρήσιμο τέλος πάντων! Προετοιμαστείτε!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.