Profile Image

Saka74

From Vantaa, Uusimaa / Nyland Finland
Joined Sunday, May 21, 2017
Recent Book Activity
Statistics
4 weeks all time
books registered 1 554
released in the wild 5 338
controlled releases 18 953
releases caught 1 34
controlled releases caught 18 868
books found 15 840
tell-a-friend referrals 0 0
new member referrals 0 0
forum posts 7 1,155
Extended Profile
Olen koko ikäni ollut suuri kirjojen ystävä ja kirjastojen vakioasiakas. Kirjojen suhteen olen kaikkiruokainen ja olen utelias tutustumaan myös itselleni vieraampiin teoksiin ja kirjailijoihin. Lähinnä sydäntäni ovat kuitenkin elämäkerrat, vieraat kulttuurit ja dekkarit. Lisäksi olen viime aikoina löytänyt uudelleen sarjakuvat. BC-kirjojen lisäksi luen melko paljon kirjoja kirjastosta ja rekisteröimättömiä kirjoja omasta hyllystä sekä kuuntelen äänikirjoja. Pääosin luen suomeksi, jonkin verran myös englanniksi. Jos lähetät minulle kirjan esim. arvontavoittona, niin on pienempi todennäköisyys, että olisin kirjan lukenut, jos et löydä yhtään kirjailijan teosta bc-hyllystäni. Kotimaiset klassikot olen pääsääntöisesti lukenut ja poikkeukset tietysti vahvistavat säännön, mutta hyville kirjoille löytyy varmasti uusi lukija ja joskus luen kirjoja uudestaan.

Vinkkejä synttäriryhmälle:
- Kortti tai kirje
- Toivekirja tai sarjakuva (Luen ja kuuntelen paljon myös muita kuin bc-kirjoja, joten jos lähetät jonkin muun kirjan, katso mitä olen kirjoittanut yllä arvontavoitoista.)
- BC-tarrat sekä kanteen että kirjan sisäpuolelle
- Kirjanmerkki, kuulakärkikynä, post-it -laput, käyttämättömät postikortit, kynttilä (ei tuoksu), kahviservetit, suklaa, tee, kahvi, villasukat (koko 38)
- Lahjoita hyväntekeväisyyteen (voit itse valita kohteen)
- Voit lähettää myös jotain muuta, jonka ajattelet ilahduttavan minua. Ethän kuitenkaan lähetä mitään voimakkaasti hajustettua, sillä sellaista en pysty käyttämään.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.