Profile Image

Prowisorio

From Westerbork, Drenthe Netherlands
Age 61
Joined Friday, May 11, 2007
Recent Book Activity
Statistics
4 weeks all time
books registered 0 112
released in the wild 0 26
controlled releases 0 11
releases caught 0 6
controlled releases caught 0 11
books found 0 28
tell-a-friend referrals 0 49
new member referrals 0 2
forum posts 0 1,350
Extended Profile
Een boekenjunk zolang als ik me kan herinneren.. van de Dolle tweeling, Pitty op kostschool, Arendsoog, De zwarte hengst Bento en de verhalen uit de Griekse mythologie van heel vroeger tot NU aan het lezen.

Ben ook een echte 'topic'-lezer... evolutieleer/religie, leren/leerpsychologie, mens en andere dieren (emoties, bewustzijn, gevoel, ratio, cultuur, moraal, enz), paarden (omgang, verzorging, training, NH, dressuur, enz), filosofie, boeddhisme, feminisme, duurzaam/groen leven, enz.

Maar heb ook genoten van alles van Dick Francis, tig van Agatha Christie, de Duinserie, In de ban van de ring, Wim Gijsen, Umberto Ecco, John Irving, Leon Uris, Isaac Asimov, Jean Auel, Mists of Avalon, De Glazen Boeken van de Dromeneters, Volgens Maria Magdalena, Kinderen van het paradijs, enz. enz.

Verder staat er ook nog van alles op mijn wishlist, die ik 'misbruik' om boeken op te zetten onder het motto: niet vergeten, wil ik tezijnertijd graag lezen.

Heb altijd een stapel 'te lezen' op voorraad, anders word ik onrustig... koop voornamelijk tweedehands boeken, ben inmiddels (weer) lid van de bieb en doe mee aan een aantal ringen. Die voorraad is momenteel geen probleem!

Op mijn bovengenoemde homepage is niets te vinden over boeken.. over mijn dieren des te meer :-)

Om dat gemis te verhelpen, hierbij een homepage speciaal voor Bookcrossing: Prowisorio's Bookcrossing homepage

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.