Profile Image

wingOBCZdeBoerderijwing

From Amersfoort, Utrecht Netherlands
Joined Thursday, April 27, 2006
Recent Book Activity
Statistics
4 weeks all time
books registered 0 501
released in the wild 0 222
controlled releases 0 0
releases caught 0 48
controlled releases caught 0 0
books found 0 214
tell-a-friend referrals 0 50
new member referrals 0 3
forum posts 0 5
Extended Profile
22 juni 2012
OBCZ de Boerderij is met ingang van vandaag helaas gesloten. Het wijkcentrum waarin de OBCZ was gevestigd gaat dicht en daarom nemen we ook afscheid van deze mooie plek waar we jarenlang een boekenplank mochten vullen.
Wijkcentrum de Boerderij: hartelijk dank voor de gastvrijheid! Mocht er heel misschien nog een doorstart komen, dan hoop ik dat er ook weer een plekje is voor een boekenplank.

Joanazinha
beheerder

18 januari 2010
Vanavond is de boekenplank weer helemaal bijgevuld. Er staat van alles bij: streekromans, thrillers, politieromans, fictie en kinderboeken.
Veel plezier met de nieuwe voorraad!

10 augustus 2009
Ik kreeg een seintje van Reina dat de boekenplank bijna leeg is! Tja, vakantietijd hè. Vandaag is er een nieuwe voorraad op de plank gezet. Heel veel leesplezier wanneer je een bookcross-boek hebt meegenomen! En ik zou het heel leuk vinden wanneer je het boek daarna weer door zou geven en op de site wilt melden wat je van het boek vond.

Veel plezier met de boeken.
Joanazinha, beheerder

26 januari 2009
Na een lange tijd weer even een update van de boekenplank van de OBCZ! Vorige week donderdag ben ik even gaan kijken hoe het met de boekenvoorraad stond (na lange tijd, druk druk druk geweest) en er bleken heel veel boeken weggehaald te zijn :-). Ik hoop dat de lezers veel plezier hebben van de boeken! Ik hoop dat je door een journal entry bij het boek wilt laten weten wat je van het boek vond en wat je ermee hebt gedaan. Vrije boeken zijn blije boeken!

Ik heb weer een aantal nieuwe boeken neergezet en binnenkort wordt de voorraad nog verder ververst. Alvast tot ziens bij OBCZ de Boerderij!

Joanazinha, beheerder


19 maart 2008
Het is al bijna Pasen!! Erg vroeg dit jaar en zoals het er nu uitziet, wordt het ook een koude, gure, natte Pasen helaas. Tijd genoeg dus om lekker in een nieuw boek te duiken. Vanaf vanmiddag staan er weer een heleboel nieuwe kinderboeken in de OBCZ! Dus kom langs en kijk of er wat voor je bij is.
Hele fijne Paasdagen gewenst.
16 januari 2008
Het nieuwe jaar is al weer twee weken oud. Hoog tijd om weer eens te kijken bij de boeken van OBCZ de Boerderij! Vanaf vandaag zijn er weer nieuwe boeken beschikbaar, dus kom gauw kijken!!
3 september 2007
Vandaag zijn de scholen weer begonnen. Misschien leer je net lezen, of leer je nog beter te lezen dan je al deed! Voor bijna elke smaak en leeftijd ligt hier wel een boek(je). En er komen regelmatig nieuwe boekjes bij, dus vind je nu geen leuk boekje, dan ligt er vast en zeker 1 of 2 maandjes later wel wat dat je leuk vindt.
Ook voor volwassenen liggen er heel veel boeken klaar; of je nu van romantische boeken houdt, of van spannende, van fictie of van literatuur. Je vindt het op de boekenplank van OBCZ de Boerderij. Neem eens een kijkje enne... mocht je zelf boeken hebben die je niet meer leest dan mag je deze hier ook neerzetten. Wij, de beheerders van deze OBCZ, komen regelmatig langs om boeken neer te zetten en wij vinden het altijd fijn om zo nieuwe boeken te krijgen. We nemen ze mee om te registreren en dan komen ze hier weer te staan voor nieuwe, geïnteresseerde lezers. Alvast hartelijk dank!!
27 juni 2007
Joepie! De zomervakantie komt er al bijna aan. Nog een paar weken en dan gaan de meesten van ons er lekker even tussenuit. En of je nu gaat kamperen op de Veluwe of naar het strand gaat of dat je misschien de zon op gaat zoeken in Spanje, Italië of Griekenland of nog verder weg; een boek meenemen is altijd leuk! De afgelopen weken zijn er weer een heleboek boeken bijgekomen op de boekenplanken van OBCZ de Boerderij en er komen er nog veel meer bij! Dus kom kijken en neem 1 of meer boeken mee om in de vakantie van te genieten. Enne... we zouden het heel leuk vinden wanneer je na het lezen van het boek op de site www.bookcrossing.com wilt doorgeven wat je van het boek vond en wat je ermee hebt gedaan. Heb je het op je vakantie-adres of zomaar onderweg ergens laten liggen of heb je het aan iemand anders gegeven om te lezen; alles is mogelijk met een boek van OBCZ de Boerderij.
Fijne vakantie en heel veel leesplezier!!
11 april 2007Er komen veel leuke en hopelijk mooie vrije dagen aan: koninginnedag, Hemelvaart, Pinksteren, de meivakantie. Dus heel veel tijd om boeken te lezen! Er staan heel veel boeken, voor kinderen en voor volwassenen, in de OBCZ; klaar om meegenomen en gelezen te worden. En de komende tijd zullen er veel nieuwe boeken bijkomen, dus kom af en toe eens langs en kijk of er iets leuks voor jou bijzit!
Veel leesplezier!!
12 december Vandaag zijn er weer een heleboel nieuwe kinderboeken bijgekomen! Dus: heb je alle boeken al uit, dan kun je nu weer nieuwe boeken gaan zoeken. Veel plezier.
Hartelijk dank aan de gulle gever van de prachtige romans die op de boekenplank lagen te wachten! Ze worden zo gauw mogelijk geregistreerd en gaan dan hun bookcross-leven beginnen!
nieuwe kinderboeken29 oktober Joanazinha (onze nieuwe boekenplank beheerder) heeft een hoop nieuwe kinderboeken geregeld, meer nog dan we kwijt kunnen. Dus kom kijken en neem mee wat je leuk vindt. Heb je zelf ideeën of wil je wat doen (of zoek je een speciaal boek of zo), kun je ons ook mailen: obczdeboerderij@link2.nl.

Lees je suf!
20 september Joanazinha is de duizendste bookcrosser van de provicie Utrecht, en ze gaat de boeken van De Boerderij helpen beheren. Dat is goed nieuws, want hoewel het allemaal niet zoveel werk is, is het altijd leuk om meer mensen te hebben die zich met de boekerij bezighouden. Joanazinha, welkom!

26 augustus De kleedjesmarkt voor de Boerderij was natuurlijk een groot succes. En bij het bookcrossing-standje bleven mensen zich verbazen dat er gekken zijn die boeken weggeven. Leuke gekken, dat wel. Ongeveer dertig boeken vonden een nieuwe (veelal jonge) lezer. Spread the word!

www.redcube.nl/---/kleedjesmarkt.jpg width=680 height=192 align=middle hspace=0 vspace=0 border=0 title=kleedjesmarkt>

i32.photobucket.com/---/hallo_beer.gif align=right border=0>
4 augustus Twintig nieuwe boeken van Yilla, waaronder kinderboeken en een paar boeken over katten (zoals 'Yoga voor katten', 'Een katteleven is geen hondeleven', en, niet te vergeten, het kattekinderboek 'Dick Whittington en zijn poes').

Yilla, ook bedankt!

www.bookcrossing.com/---/pippilangkous.jpg align=left hspace=4 border=0>

20 juni We hebben 20 nieuwe kinderboeken erbij, plus nog een tiental voor grotere mensen, allemaal gekregen van -Angela-.


-Angela-, bedankt!www.redcube.nl/---/OBCZdeboerderij2a_20.jpg align=right hspace=4 border=0>9 mei Nu ook veel kinderboeken. Neem ze mee op vakantie en laat ze (de boeken, niet de kinderen) achter op de camping! (je mag die boeken trouwens ook gewoon terug komen brengen als je dat liever doet)6 mei Zie hier hoe Amersfoort's tweede OBCZ eruitziet. Het is nog een enkel boekenplankje met een bescheiden aantal boeken, maar dat wordt natuurlijk snel anders.
De Boerderij is een wijkcentrum in Amersfoort's bijna-jongste wijk Nieuwland waar beheerder Reina gelijk Ja riep, en Ga zitten Wil je koffie We gaan een plank ophangen toen ze hoorde van de plannen van uw nederige bookcrosser/obcz-planter. Kortom, met die OBCZ in de Boerderij zit het wel gebeiteld.

De Boerderij is te vinden aan de Zeldertsedreef 2, 3824 EK Amersfoort. De ingang zit aan de rechterkant, achteraan, net in het nieuwe deel dat tegen de oude boerderij aan gebouwd is. Binnen ga je naar links, naar de centrale ruimte.
De openingstijden zijn:
  • maandags: ochtend (dat is vanaf 9.00), avond (dat is vanaf 19.00)
  • dinsdags: ochtend, avond
  • woensdags: ochtend, middag
  • donderdags: avond

    En nou maar bookcrossen! Groeten, plink2

    PS. Amersfoort's andere OBCZ vind je hier
  • Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.