Profile Image

wingOBCZMikkelhorstwing

From Haren, Groningen Netherlands
Joined Sunday, February 3, 2013
Recent Book Activity
Statistics
4 weeks all time
books registered 0 1,318
released in the wild 0 52
controlled releases 0 70
releases caught 0 6
controlled releases caught 0 9
books found 0 37
tell-a-friend referrals 0 0
new member referrals 0 0
forum posts 0 44
Extended Profile
Zorgboerderij 'De Mikkelhorst' is een ecologische zorgboerderij, gelegen aan de rand van het groene Haren (nabij Groningen), op een kwartiertje lopen vanaf station Haren. Wij bieden professionele dagbesteding aan mensen die dit nodig hebben in een veilige en positieve omgeving. Zo ontstaat rust, ruimte en structuur voor bijvoorbeeld mensen met een verstandelijke beperking (al of niet in combinatie met een fysieke beperking) of bijvoorbeeld mensen met een burn-out.

De boerderij is voor een ieder vrij toegankelijk. Wij heten bezoekers uit de regio dan ook van harte welkom in o.a. onze kinderboerderij, terras, bloemenpluktuin, tuinderij, winkel en theeschenkerij. De Mikkelhorst verhuurt ook ruimte voor vergaderingen en feestjes en verkoopt vers gekloofd en gedroogd haardhout.

Onze OBCZ, een gezellige boekenkast vol fijne boeken naar ieders smaak, is vanaf dit voorjaar te vinden in de theeschenkerij. Aan de grote tafel is volop ruimte om heerlijk met een boek (en een lekker stukje gebak?!) te lezen of te voorlezen. Maar boeken meenemen om thuis van te genieten mag natuurlijk ook!

Naast de boeken-om-mee-te-nemen hebben we ook een plank met een permanente collectie boeken over natuur, dieren en milieu. Deze mogen worden ingezien maar niet meegenomen.

Openingstijden
maandag van 13:00 tot 16:30
dinsdag tot en met vrijdag van 9:30 tot 16:30 uur
zaterdag van 13:30 tot 16:30 uur
zondag gesloten

Adres: Klaverlaan 37 in Haren.


Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.