Profile Image

wingOBCZ-Kreekwing

From Oosterbeek, Gelderland Netherlands
Joined Tuesday, October 29, 2013
Recent Book Activity
Statistics
4 weeks all time
books registered 0 68
released in the wild 0 54
controlled releases 0 2
releases caught 0 4
controlled releases caught 0 0
books found 0 3
tell-a-friend referrals 0 0
new member referrals 0 0
forum posts 0 1
Extended Profile
Kreek is het cultuur- en ontmoetingscentrum in het hart van Oosterbeek, gelegen aan de Weverstraat 24 in het Zweiersdal. Kreek organiseert exposities, muziekuitvoeringen, lezingen, workshops, cursussen, filosofische discussieavonden poezieavonden en naast dit alles biedt Kreek een plek om elkaar gezellig te ontmoeten. Diverse ruimtes zijn voor verhuur beschikbaar.

Openingstijden:
Dinsdag t/m zaterdag 13.00 - 17.00 uur en zaterdag vanaf 20.00)
We zijn nog veel vaker open, maar die tijden kan je vinden in de agenda, want die wisselen per dag. Die kan je vinden op onze site: www.kreekoosterbeek.nl

Ook zijn we te vinden op facebook www.facebook.com/kreekoosterbeek

Boven aan de trap in Kreek staat een meeneem/deelkast. Spullen en boeken in die kast mag je meenemen. Dus kom eens kijken of er een leuk boek of iets anders voor je tussenzit. Tot nu toe is het er niet van gekomen om de meeste boeken te registreren. Wie weet gaat dat in de toekomst nog lukken.

In de winkelruimte staat een boekenkast met kunstboeken. Die boeken zijn niet om mee te nemen maar om in Kreek op je gemak te kunnen lezen.

Eens per maand wordt er door het ruilgenootschap Renkum een ruilmiddag georganiseerd. Een paar keer per jaar gaat dat over boeken en cd's. Welkom om ook dan een kijkje te nemen.

Heb je vragen over de OBCZ dan kan je contact opnemen met Andereklaas of Stromend-water

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.