Profile Image

Nokkosperhonen

Joined Thursday, April 07, 2011
Recent Book Activity
Statistics
4 weeks all time
books registered 1 136
released in the wild 1 176
controlled releases 0 93
releases caught 0 86
controlled releases caught 0 91
books found 2 315
tell-a-friend referrals 0 0
new member referrals 0 0
forum posts 6 1,056
Extended Profile
Luen mielelläni monenlaista kirjallisuutta, niin fiktiota kuin faktaakin. Lempilapsiani on mm. dekkarikirjallisuus, jonka pariin minut on johdattanut Agatha Christien tuotanto, kuten varmasti monen muunkin kirjaharrastajan. Oman jälkikasvun myötä olen kiinnostunut pikku hiljaa myös lastenkirjallisuudesta. Toinen lempilapseni on ravinnon ja terveyden väliseen yhteyteen liittyvä kirjallisuus. Sarjakuvistakin pidän, ykkössuosikkini on Tenavat.

Minuun ei oikein vetoa kauhu, scifi tai sota- tai seikkailukirjallisuus. Myöskään historiallinen kirjallisuus ei varsinaisesti kolahda. Chick lit uppoaa silloin tällöin.

Luen enimmäkseen suomeksi, mutta pyrin jatkuvasti kasvattamaan vieraskielisen kirjallisuuden osuutta. Luen mieluusti englanniksi ja ruotsiksi ja vähän helpompaa kirjallisuutta saksaksi. Tanska ja norjakin taipuvat jotenkin, mutta venäjä on ruostunut niin pahasti, että jo lastenkirjojen lukeminen sillä kielellä käy ponnistelusta. Vieraskielisiä kirjoja luen mieluiten alkukielellä enkä käännöksinä toiselle vieraalle kielelle.

Besides Finnish, I like reading in Swedish and English - German, Danish and Norwegian are also ok. My Russian is perhaps a bit too rusty but children's books in Russian are something that I can tackle.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.