Profile Image

Makari

Age 64
Joined Tuesday, January 11, 2005
Recent Book Activity
Statistics
4 weeks all time
books registered 0 12
released in the wild 0 8
controlled releases 0 0
releases caught 0 3
controlled releases caught 0 0
books found 0 5
tell-a-friend referrals 0 62
new member referrals 0 2
forum posts 0 222
Extended Profile
Olen keski-ikäinen mieslukija, harvinaisuus siis suomalaiseksi bookcrossaajaksi. Lukemaan opittuani ahmin kirjoja niin, että äidin piti välillä lukemista (yrittää) rajoittaa. Työvuodet ja perhe veivät välillä lukemiseen jäävän ajan kovin niukaksi, mutta nyt jälleen olen uudelleen innostunut. Sisareni, kirjan kierrätäjänä Flipa-nimellä tunnettu, kuoli vuodenvaihteessa 2004-2005 ja sen jälkeen löysin sekä tämän BC:n että lukemisen uudelleen. On ollut monia antoisia lukuhetkiä ja olen monipuolistanut lukemistani viime vuosina paljon.

Enimmäkseen luen suomenkielistä, mutta jonkin verran myös englantia, ruotsia ja saksaa, tässä järjestys, joka nykyisin on helpoin. Luen kaikenlaista, joskin aivan pinnallinen romantiikka ja toisaalta sotakirjat eivät ole sitä, mitä yleensä etsin ja haen.

Olen päässyt muutaman kerran tekemaan matkaa Tansaniaan. Kaikki, mikä vähänkin Afrikkaan viittaa, kiinnostaa kovin, ja se on yksi lukemistani ohjannut teema kuluneen vuoden aikana.

Jos rekisteröityihin kirjoihin on merkitty statukseksi 'available', annan sellaisen mielelläni kiertämään ja luettavaksi. Myös mahdollisia permanent collection -kirjoja voi kysellä - aion jatkossa rekisteröidä ainakin hallussani olevat Afrikka-teemaiset kirjat siksi, että niitä voi lainata, joskaan en niistä kokonaan halua luopua. Myös lahjaksi saamani kirjat haluan yleensä pitää itselläni esim. kierrätyksen jälkeen, mutta mielelläni luotettaville ihmisille lainaan.


Currently reading: Siri Hustvedt Kaikki mitä rakastin


Books I've read during the year 2005
Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.