Profile Image

wingHeikkuwing

From Akaa, Pirkanmaa / Birkaland Finland
Age 23
Joined Thursday, May 3, 2018
Recent Book Activity
Statistics
4 weeks all time
books registered 64 266
released in the wild 10 186
controlled releases 5 10
releases caught 0 8
controlled releases caught 2 5
books found 11 62
tell-a-friend referrals 0 0
new member referrals 0 0
forum posts 8 17
Extended Profile
Fin/Eng/Swe
Nyt saa kysyä varsinkin noiden viimeksi rekisteröityjen kirjojen perään, vaikka olisikin "luettavana" mutta tuskin ehdin kaikkia lukemaan. Autan vain vähän tyhjentämään yhtä vaihtohyllyä jonne on tuotu liika ja viety liian vähän.
Heippa! Laittakaa vaan viestiä jos on asiaa. Vastaan mahdollisimman nopeasti. Instassa saa myös tulla jutteleen.
Send me a message or instagram message if you have questions.
Voin lähettää kirjan/kirjoja postissa, joten iha vapaasti kysyyn kirjaa.
Instagram: booksncardsfi
Finch Friend code: LC19QB4E75
PokemonGo friend code: 162390659896
Goodreads (täällä voit seurata mitä kirjoja luen sillä hetkellä, näkyy sitten niitäkin jotka ovat täällä listoilla luettavana/ here you can follow me and see what I'm currently reading, many books are here also marked as reading: Heidi_2811


Hei olen 22-v nainen Akaasta. Aloitin BC vuonna 2018. Olen aina tykännyt lukea. Nyt parina viime vuosina ei ole tullut luettua niin paljon, mutta nyt alan taas lukea aktiivisemmin.
Olisi kiva saada lisää kavereita.
Luen kaikenlaisia kirjoja laidasta laitaan. Harrastan partiota.
Toivottavasti kuulen mitä kirjoille on tapahtunut ja ehkä joskus ne pysähtyvät taas luokseni vierailemaan. Olisihan se mielenkiintoista.

Kirjani seuraavana omistajana saat tehdä sillä mitä mielesi halajaa: voit korjailla laputuksia, lisätä niitä, päällystää sen, ym. Voit pitää kirjan ikuisesti, antaa sen eteenpäin tai jättää sen villisti löydettäväksi. Vain kahta asiaa toivon: tee merkintä kirjan päiväkirjaan (journal entry) ja ÄLÄ myy kirjaa! Se on tarkoitettu ilmaiseksi iloksi.
Jos saat minulta kirjasarjan, jonka minä olen rekisteröinyt, ei haittaa vaikka laitat kirjat yksittäin liikkeelle.

Jos minun SAA tai LUE -kirjoista löytyy jotain mielenkiintoista, ota yhteyttä tai lisää se toivelistallesi. Lähetän mielelläni kirjoja halukkaille lukijoille ja tarkistan aina ensin onko kirja jonkun toivelistalla ennen kuin vapautan.
Jos jokin kirja on minulla luettavana, älä epäröi laittaa viestiä ja toivoa kirjaa: voin siirtää sen lukujonossa seuraavaksi tai heti luettavaksi, jotta saat sen mahdollisimman pian!

Lähettämieni kirjojen mukana on usein itsetehtyjä/ostettuja kirjanmerkkejä. Ne voi pitää, käyttää muussa tarkoituksessa (käytetty esim. nukkien kaulaliinoina ja rannekoruina) tai laittaa kiertoon. Mikä käsistäni on lähtenyt saa päätyä minne/miksi vain.

Greetings!
I'm 20-years-old woman from Akaa, Finland.
I'd love to have more friends.
I read all kinds of books.
I hope I can sometimes hear what has happened to the books and where they have traveled! My other hobbies are scout.

As the following owner of my book you can do with it what ever you want: you can repair it, you can add labels, you can cover it, etc.. You can keep the book for ever, give it forward or leave it to be wildly found. I hope only for two things: make the journal entry and do not sell the book! It has been intended as a free joy.

I can send the books to you in a package so don't be shy and come ask if you'd like to have a certain book. Even if it's marked that I'm reading it, come ask and I can move it up on the line so that you can get it as soon as possible!

Hej Jag är en 20 år ung från Akaa, Birkaland, Finland. Jag började med BC år 2018. Jag har alltid tyckt att läsa så visade BC sig vara en bra hobby. Böcker befrias så ofta jag kan. Även nu är det dags för en hög som väntar på att läsa och släppa.
Jag hoppas att jag ibland kan höra vad som har hänt med mina böcker och var de har rest!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.