Profile Image

wingDe-Kastanjeboomwing

From Bunschoten, Utrecht Netherlands
Age 12
Joined Wednesday, May 16, 2007
Recent Book Activity
Statistics
4 weeks all time
books registered 0 56
released in the wild 0 15
controlled releases 0 0
releases caught 0 4
controlled releases caught 0 0
books found 0 35
tell-a-friend referrals 0 41
new member referrals 0 0
forum posts 0 16
Extended Profile
Hallo! i32.photobucket.com/---/terras202006-1.jpg" align=right>


Welkom op het plankje van OBCZ De Kastanjeboom. Leuk dat je even komt kijken.

Ons plankje/kast is in koffie- thee- en zuivelschenkerij De Kastanjeboom in Bunschoten. Ook is er een landwinkel met allerlei streekproducten en boerenzuivel!
Iedereen is welkom op het grote boerenterras om te genieten van koffie, thee of een glas pure sap of zuivel met een lekkernij.
De ligging is prachtig, midden tussen de weilanden en dus zeer geschikt voor een heerlijke fietstocht.

Je bent welkom gedurende het hele jaar van vrijdag tot en met zondag van 11.00 uur tot 17.00 uur (of wanneer de borden "open" aan de weg staan).
Bij slecht weer (kast staat normaal buiten) staat de kast soms achter uit het zicht, vraag er dan om!!
Waar kun je ons vinden? In het poldergebied tussen Amersfoort-Noord, Nijkerk en Bunschoten. De Kastanjeboom is gevestigd aan de Zevenhuizerstraat 281, 3751 LC te Bunschoten. Voor verdere info verwijzen we je naar de website van De Kastanjeboom.

Programma voor de eerstkomende 2 maanden bij De Kastanjeboom (wijzigingen onder voorbehoud, voor het volledige programma klik hier)

Hand-werk van hand tot hand op het platteland!” Vrijdag 5 september tot en met 7 september 2008.
Vanwege het succes van het handwerkfestijn in 2007 staan er ook dit jaar weer diverse partytenten gevuld met (tweedehands) handwerkmateriaal en andere handvaardigheidtechnieken op vrijdag 5 september t/m zondag 7 september 2008 van 11:00 tot 17:00 uur op het erf van de koffie-, thee- en zuivelschenkerij/Landwinkel “De Kastanjeboom”. De schenkerij/Landwinkel is gelegen aan de Zevenhuizerstraat 281 te Bunschoten (www.dekastanjeboom.nl). in de polder van het Nationaal Landschap Arkemheen-Eemland.

Deze materialen, boeken, tijdschriften voor borduren, breien, weven, naaien, kantklossen, scrapboeken, poppenhuizen, streekdrachten, enz. zijn geschonken om verkocht te worden t.b.v. wetenschappelijk onderzoek voor het Diabetes Fonds. Tevens worden er diverse soorten handwerk- en andere handvaardigheidtechnieken gedemonstreerd, waarbij de bezoekers soms zelf de gelegenheid krijgen om een en ander uit te proberen.

Marja en haar medewerkers hopen u te mogen verwelkomen op 5, 6 of 7 september 2008,
waarbij u onder het genot van diverse heerlijkheden tegelijkertijd kunt genieten van nog een mooi stuk platteland tussen Amersfoort en Bunschoten op het boerenterras of in de Schenkerij.

Voor informatie, schenkingen van diverse handwerk- e.a. handvaardigheidmaterialen of medewerking kunt u contact opnemen met:
Marja Leijtens – Smit Roeters
Zandkamp 237
3828 GP Hoogland
Tel.: 033-4808826
E-mail: marjaleijtens@kpnplanet.nl

Quilttentoonstelling.
Deze zomer een kleine Quilttentoonstelling van Gerda Roest op het erf bij De Kastanjeboom.

Week van de smaak
Proeverij van streek/zuivel producten bij de Landwinkel De Kastanjeboom, zaterdag 27 september en zondag 28 september 2008 11.00uur tot 17.00 uur, meer info: Kastanjeboom@planet.nl

"Kom het zien met Halloween". Pompoenlantaarns maken bij De Kastanjeboom, vrijdagavond 17 oktober en zaterdag 18 oktober 2008. meer info: Kastanjeboom@planet.nl.

Foto's??! Klik hier!

Laatst bijgewerkt op 3 augustus 2008.

xyz.freeweblogger.com/---/" target="_top">free web counterxyz.freeweblogger.com/---/index.php?... ALIGN="middle" HSPACE="4" VSPACE="2">

www.freeweblogger.com/" target="_top">free web counter


Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.