Profile Image

Boekenspookje

From Zoetermeer, Zuid-Holland Netherlands
Age 64
Joined Tuesday, November 21, 2006
Recent Book Activity
Statistics
4 weeks all time
books registered 0 1,584
released in the wild 0 1,427
controlled releases 0 125
releases caught 0 304
controlled releases caught 0 65
books found 0 262
tell-a-friend referrals 0 248
new member referrals 0 44
forum posts 0 4,422
Extended Profile

s169.photobucket.com/---/Reuzenboek/?... target="_blank">i169.photobucket.com/---/17actie.jpg" width=100 border="0" alt="16. actie!">

Ondanks mijn enorme stapel To be read-boeken, zijn er toch nog boeken die ik zou willen hebben. Zo heb ik een serie Star Trek boeken (New Frontier) t/m deel 11 kunnen lezen, dus voor delen die daarna verschenen zijn hou ik me aanbevolen. (zie ook mijn wishlist-link rechtsboven)
Wat betreft de boeken waarvan ik houd: Fantasy heeft toch wel mijn grote voorkeur. Zo heb ik bijna alle boeken van Tolkien, net als de serie van Harry Potter. Naast Fantasy lees ik ook wel andere genres. Belangrijkste criterium voor mij is, na het lezen van de eerste bladzijde, of het boek me 'pakt' of dat ik me er 'doorheen moet worstelen'. De meeste Nederlandse literatuur valt onder de laatste categorie wat mij betreft, dus je begrijpt dat die niet aan mij besteed is (uitzonderingen daargelaten).
Boeken worden door mij niet alleen vanwege de inhoud gekozen, maar ook vanwege de illustraties. Sommige boeken koop ik alleen al vanwege de mooie platen, als de verhalen ook nog aantrekkelijk zijn is dat dan mooi meegenomen. Je begrijpt dat ik gek ben op kinderboeken, omdat daar vaak de mooiste prenten in staan.


Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.