Profile Image

Bien

From Dokkum, Fryslân (Friesland) Netherlands
Age 45
Joined Monday, October 11, 2004
Recent Book Activity
Statistics
4 weeks all time
books registered 0 106
released in the wild 0 54
controlled releases 0 37
releases caught 0 9
controlled releases caught 0 36
books found 0 42
tell-a-friend referrals 0 110
new member referrals 0 3
forum posts 0 1,333
Extended Profile
Welkom op mijn bc-boekenplank!

Als kind was ik al dol op lezen, ik las zeg maar alles wat ik voor ogen kreeg. Kreeg veel boeken van mijn ouders maar stond ook iedere week trouw in de bibliotheek.
Tijdens mijn studies kwam het "voor de lol en ontspanning" lezen er steeds minder van, tot mijn grote spijt. Ik las tijdens een vakantie 6 boeken en de rest van het jaar misschien maar 1. Zo'n 5 jaar geleden ben ik daar weer bewust verandering in gaan brengen.
Ik kwam toevallig bij bookcrossing terecht en vond hier veel gelijkgestemden op een gezellig forum. Bookcrossing heeft mijn kasten alleen maar voller gemaakt, maar heeft er wel voor gezorgd dat ik lezen voor mezelf belangrijk blijf vinden. Ik heb via bookcrossing boeken gelezen die ik misschien anders nooit zou hebben gelezen.

De meeste boeken op mijn plankje heb ik daadwerkelijk zelf gelezen, dus ze geven aardig mijn smaak weer, al zitten er natuurlijk toppers tussen en boeken die ik na een paar hoofdstukken weer aan de kant heb gelegd. Ik probeer een boek te lezen voordat ik het de wijde wereld in stuur of er een ring of ray van maak. Een klein deel heb ik niet gelezen en alleen geregistreerd voor bc en daarna op reis gestuurd.

Heb je interesse in een boek van mijn plankje ? Stuur me dan even een pm. Sommige boeken zijn om te crossen, andere wil ik graag terug of maak ik een ring van als belangstelling voor is. Boeken uit mijn permanent collectie leen ik alleen uit aan (voor mij) bekende bookcrossers.

Op dit moment lees ik :


En op de top van Mount to be read:


Boeken die ik heb gelezen (2012)

Boeken die ik heb gelezen (2011)

Boeken die ik heb gelezen (2010)Boeken die ik heb gelezen (2009)

Boeken die ik heb gelezen (2008)Boeken die ik heb gelezen (2007)In 2006 las ik : 26 boeken

In 2005 las ik : 25 boeken

Bezoekers (sinds 21/09/2007):
xyz.freeweblogger.com/---/" target="_top">hit counterxyz.freeweblogger.com/---/index.php?... ALIGN="middle" HSPACE="4" VSPACE="2">

www.freeweblogger.com/" target="_top">free web counter

Unieke bezoekers (sinds 21/09/2007):
xyz.freeweblogger.com/---/" target="_top">hit counterxyz.freeweblogger.com/---/index.php?... ALIGN="middle" HSPACE="4" VSPACE="2">

www.freeweblogger.com/" target="_top">free web counterAre you sure you want to delete this item? It cannot be undone.