Profile Image

Biblio-Qirinxhi

From Korçë, Korce Albania
Joined Thursday, January 22, 2015
Recent Book Activity
Statistics
4 weeks all time
books registered 0 182
released in the wild 0 93
controlled releases 0 38
releases caught 0 0
controlled releases caught 0 15
books found 0 2
tell-a-friend referrals 0 5
new member referrals 0 4
forum posts 0 0
Extended Profile
Në janar të vitit 2015 disa nxënës të shkollës “Raqi Qirinxhi” në qytetin e Korçës, në bashkëpunim me bibliotekën e shkollës, mësuesin kujdestar të saj dhe mësuesit e tjerë, kanë punuar për të përhapur idenë e bookcrossing në qytetin e tyre dhe më gjerë. Vetëm në muajt e parë janë regjistruar në faqen zyrtare bookcrossing.com 77 libra dhe janë lënë të lirë mbi 28 (shumë prej tyre në stola parqesh, tavolina lokalesh etj).

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.