Profile Image

AzCheta

Joined Sunday, March 23, 2014
Home page www.azcheta.com
Recent Book Activity
Statistics
4 weeks all time
books registered 0 2,022
released in the wild 0 718
controlled releases 0 9
releases caught 0 46
controlled releases caught 0 1
books found 0 0
tell-a-friend referrals 0 0
new member referrals 0 0
forum posts 0 1
Extended Profile
“Аз чета” (www.AzCheta.com) е най-голямата българска онлайн медия за книги и четене. С изградената онлайн общност от няколко хиляди потребители, сайтът е основен източник на информация за най-новото в света на книгите в българското интернет пространство.

Историята на “Аз чета” започва през 2006 година като най-големия блог за книги в България. От 2009 година екипът прилага изцяло нова концепция, която нарежда медията сред водещите сайтове, посветени на четенето и книгоиздаването, у нас, а пред 2013 година сайтът премина към 3-ти етап от своето развитие благодарение на пълен редизайн. Седем години след своето основаване “Аз чета” предлага интервюта с водещи автори от световно ниво, а ревютата в сайта са сигурен знак за качеството на всяка книга.

За пръв път в България една медия за книги предлага на своята аудитория възможност да превърне четенето в споделяне и съпреживяване. “Аз чета” предлага отворена платформа за всички, които смятат света на книгите за задължителна част от своето ежедневие. Постоянно разрастващият се екип на сайта е изграден от млади хора, обединени от любовта си към четенето.

От март 2014 на сайта има специална рубрика, посветена на Буккросинг. Екипът на "Аз чета" в партньорство с буккросърската общност , много организации и ентусиасти в цяла България, осъществява буккросинг акции, насочени към насърчаване на четенето и популяризиране на книгите като част от ежедневието.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.