Profile Image  

Alejanda

From Pori, Satakunta Finland

Age not provided

Joined Wednesday, February 09, 2005

Home page not provided

Recent Book Activity

Statistics

4 weeksall time
books registered 5 2,149
released in the wild 6 1,484
controlled releases 2 414
releases caught 0 392
controlled releases caught 0 274
books found 3 1,154
tell-a-friend referrals 0 88
new member referrals 0 21
forum posts 4 3,827

Stats are updated every few minutes.


Extended Profile

Welcome to my bookshelf. If you find some interesting, send pm to me.

I've released books in Australia, Austria, Belgium, Canada, China, Denmark, Estonia, Finland, France, Germany, Greece, Hungary, India, Italy, Japan, Kenya, Morocco, Philipines, Spain, Sweden, Turkey, United Arab Emirates, United Kingdom, USA, Zimbabwe and Tampere.

I have own statistics page. Thanks Wyando!
"Life is like a box of chocolates; you never know what you gonna get"
-Mrs Gump, Forrest Gump's mother-


Rakastan "suklaarasiakirjoja"! Ne ovat kirjoja, jotka on hylätty divareihin ja kirppareille ilman kansipapereita. Kukaan ei tiedä, mitä kannet pitävät sisällään. Valitsen kirjoja pääasiassa kirjailijoitten mukaan: olen kuullut jostakin kirjailijasta, mutta en ole lukenut hänen teoksiaan. Toisinaan olen kuullut jostakin kirjasta, mutta se on edelleen lukematta... Joskus kirja valitsee minut. Se ikäänkuin kutsuu ostamaan ja lukemaan itsensä. Rekisteröin suklaarasiakirjani tänne ja vapauttelen ne maailmalle, mutta toisinaan kirjan kansien sisältä löytyy oikea aarre, joka jää pysyväiskokoelmaani.

Tutustun mielelläni uusiin tuttavuuksiin ja esikoiskirjailijoihin. Etenkin suomalainen kaunokirjallisuus on lähellä sydäntäni.


Jos AVL-hyllystäni löytyy jotakin kiinnostavaa, laita viestiä. Vaihdan kirjoja mielelläni. Hyllystäni löytyy kyllä muitakin kuin suklaarasiakirjoja ;o) Ja kyllä, minä olin se, joka kerää kirkko- ja paikkakuntakortteja (tämä vain tiedoksi siksi, että aika-ajoin aina joku kyselee, että olitko se sinä, joka niitä keräsi :D).


Kiitokset kaikille kirjatoiveitani täyttäneille!


"Elämä on kuin suklaarasia- koskaan ei tiedä, mitä saa."
-Rouva Gump, Forrest Gumpin äiti-

Vinkkejä synttäriryhmän tiimoilta:
Olen huivifriikki. Naisella ei voi koskaan olla liikaa pashminahuiveja, tuubihuiveja eikä pitkiä huiveja. Kerään erinäisiä kortteja: Suomalaisia kirkkoja ja paikkakuntia, rautateitä ja junia, chihuahua-, perhoskoira- ja kanikortteja (nämä eläinkortit ei piirrettyjä), karttakortteja, golf-, jääkiekko-, sulkapallo- ja suunnistuskortteja, sekä kortteja, joissa on kirja tavalla tai toisella. Juon teetä ja syön pähkinätöntä suklaata. Kaikki chihuahuan liittyvä tavara on pop, samoin Jopoon liittyvät. Aikuisten värityskirjoja väritellään yhdessä tytön kanssa. Kirjoja luen ja saippuaa rakastan. En kuitenkaan syö sitä :D Yllätykset ovat ihania (paitsi ikävät yllätykset). Toivelistakirjatkin ilahduttaa.


Sain oman tilastosivun marraskuussa 2007. Thanks Wyando!

Kirjan sivuilla tehdyt matkat. Voitko auttaa täyttämään tätä karttaa?
My "book map". Do you can help me fill this map?

chart.apis.google.com/chart?... width="440" height="220" >
visited 44 states (19.5%)
Create your own visited map of The World or determine the next presidentwww.rapidcounter.com/signup.php" target="_top">Free Site Counter
www.rapidcounter.com/" target="_top">Free Site Counter


Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.