Change your Language

Make a Journal Entry

La revolució de les formigues

by Teresa Saborit | category Mystery & Thrillers
Registered by TeresaSaborit of Gurb, Barcelona Spain on 10/19/2018
2 journalers

You're currently not logged in to BookCrossing.com. If you continue now your Journal Entry will be shown under the name of "Anonymous Finder". If you want to later track your book (and optionally receive an email when someone else makes a Journal Entry for this book) you need to log in first. If you don't have a BookCrossing account yet, you can sign up right away. It's a matter of seconds and you can write your Journal Entry immediately afterwards.

What do you want to do?


     

1: Where did you Catch the book?

2: Entry Information

   
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10     haven't read
« worse   average   better »
Please tell us about your experience with the book! Just as much or as little as you like ...

And finally...
If you left this book where you found it, and it is still in the wild, then check this box: 


2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by TeresaSaborit from Gurb, Barcelona Spain on Friday, October 19, 2018
Aquest exemplar de «La revolució de les formigues» forma part d'un total de 7 llibres que realitzaran un booktour per diverses comarques de Catalunya durant el mes de novembre del 2018. Si l'has trobat: Benvingut! Espero que gaudeixis de la novel·la i que, un cop finalitzada la lectura, la tornis a alliberar perquè algú altre la pugui llegir. No t'oblidis de deixar un comentari perquè puguem seguir el seu viatge ;) Moltes gràcies!

Sinopsi: «Catalunya. Últim semestre del 2017. Un xantatge. Milions de persones al carrer. Fins a on series capaç d’arribar per protegir una filla? A qui trairies? A qui mentiries? A qui mataries? Conspiracions, amor, odi, traïcions, intriga, venjança, misteri, manipulacions, enganys. Lluites de poder soterrades. Reivindicacions carregades d’il·lusió. Una novel·la negra amb tots els dies clau que van marcar el segon semestre del 2017.»

Més informació: www.teresasaborit.cat/larevoluciodelesformigues

PD. Tens Twitter, Facebook o Instagram? Fes una fotografia del llibre, etiqueta'm (@TereSM_ - Teresa Saborit) i penja'l a les xarxes! Serà molt interessant poder seguir el viatge del llibre a través de les vostres imatges ;)

Journal Entry 2 by TeresaSaborit at Barcelona, Barcelona Spain on Sunday, October 21, 2018

Released 2 yrs ago (10/19/2018 UTC) at Barcelona, Barcelona Spain

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Aquest exemplar de «La revolució de les formigues» forma part d'un total de 7 llibres que realitzaran un booktour per diverses comarques de Catalunya durant el mes de novembre del 2018. L'acabo d'enviar per correu postal al «còmplice» que m'ajudarà a alliberar-lo quan arribi el moment. Moltes gràcies per participar en aquesta missió! ;)

Journal Entry 3 by wingAnonymousFinderwing at Sant Cugat del Vallès, Barcelona Spain on Thursday, November 22, 2018
El meu exemplar de La novel·la La Revolució de les Formigues ha estat alliberada a un lloc secret. Les pistes son a un tuit de @dvd_bcn.
Aquí us passo la ressenya:
Ressenya de la novel·la La revolució de les formigues de Teresa Saborit Diuen que les formigues representen el 10% de tota la bio-massa animal del planeta. Poc menys que la dels humans. Imagineu-vos la capacitat transformadora d'una marabunta de formigues quan totes van a una. Aquesta és l'analogia que ha fet servir la Teresa Saborit en la seva novel·la negra La revolució de les formigues per recordar-nos —més que explicar-nos— els fets polítics i socials que van succeir a Catalunya els darrers mesos de l'any 2017. Tot i basar-se fidelment en el fets històrics, la part (suposadament) de ficció ens mostra una visió de com poden funcionar les clavegueres de l'estat i ho fa amb un trama interessant, àgil i versemblant que ens enganxa des del principi. El text flueix amb una naturalitat i una precisió de síntesi sublim que prepara l'ambient perquè la part de ficció guanyi en versemblança i ens captivi com si ho estiguéssim vivint en directe. Es tracta, dons, de dues novel·les: una d'històrica i un altra de ficció, entrellaçades en perfecte simbiosi com dues plantes enfiladisses on, cadascuna, per si soles, no es sostindrien bé però, juntes, formen un entrellat ben ordit fins el punt en que un no està mai segur d'on comença la ficció. És una novel·la molt enfocada a la gent que vam seguir, tant en les manifestacions com en les xarxes socials, els esdeveniments als que es fa referència. Les consignes i els slogans de les manifestacions i les mencions a tuitaires i hashtags són presents en tota la novel·la. Per això dic que més que explicar-nos la història ens la recorda de forma sintètica, ordenada i efectiva ajudant-nos a situar en cada moment. Sense aprofundir massa en la part psicològica, els personatges principals, la Senda i la Jordina, tenen la força emocional necessària per fer-nos empatitzar, especialment amb la Jordina. Elles representen aquesta eterna lluita antagònica entre la por i la determinació (seny i rauxa) que, de ben segur, molts catalans sentim. Els personatges més sinistres són omnipresents: tot ho saben i tot ho veuen, excepte les urnes ;-) però es mostren enfosquits, difuminats, sense cara i sense nom, donant una pàtina de misteri i obscurantisme molt ben trobada. M'abstindré de comentar el final per no donar cap pista. S'ha de llegir. ;-) Novembre, 2018 @dvd_bcn

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.