Change your Language

Make a Journal Entry

La revolució de les formigues

by Teresa Saborit | category Mystery & Thrillers
Registered by TeresaSaborit of Gurb, Barcelona Spain on 10/19/2018
2 journalers

You're currently not logged in to BookCrossing.com. If you continue now your Journal Entry will be shown under the name of "Anonymous Finder". If you want to later track your book (and optionally receive an email when someone else makes a Journal Entry for this book) you need to log in first. If you don't have a BookCrossing account yet, you can sign up right away. It's a matter of seconds and you can write your Journal Entry immediately afterwards.

What do you want to do?


     

1: Where did you Catch the book?

2: Entry Information

   
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10     haven't read
« worse   average   better »
Please tell us about your experience with the book! Just as much or as little as you like ...

2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by TeresaSaborit from Gurb, Barcelona Spain on Friday, October 19, 2018
Aquest exemplar de «La revolució de les formigues» forma part d'un total de 7 llibres que realitzaran un booktour per diverses comarques de Catalunya durant el mes de novembre del 2018. Si l'has trobat: Benvingut! Espero que gaudeixis de la novel·la i que, un cop finalitzada la lectura, la tornis a alliberar perquè algú altre la pugui llegir. No t'oblidis de deixar un comentari perquè puguem seguir el seu viatge ;) Moltes gràcies!

Sinopsi: «Catalunya. Últim semestre del 2017. Un xantatge. Milions de persones al carrer. Fins a on series capaç d’arribar per protegir una filla? A qui trairies? A qui mentiries? A qui mataries? Conspiracions, amor, odi, traïcions, intriga, venjança, misteri, manipulacions, enganys. Lluites de poder soterrades. Reivindicacions carregades d’il·lusió. Una novel·la negra amb tots els dies clau que van marcar el segon semestre del 2017.»

Més informació: www.teresasaborit.cat/larevoluciodelesformigues

PD. Tens Twitter, Facebook o Instagram? Fes una fotografia del llibre, etiqueta'm (@TereSM_ - Teresa Saborit) i penja'l a les xarxes! Serà molt interessant poder seguir el viatge del llibre a través de les vostres imatges ;)

Journal Entry 2 by TeresaSaborit at Girona, Girona Spain on Friday, October 19, 2018

Released 2 yrs ago (10/19/2018 UTC) at Girona, Girona Spain

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Aquest exemplar de «La revolució de les formigues» forma part d'un total de 7 llibres que realitzaran un booktour per diverses comarques de Catalunya durant el mes de novembre del 2018. L'acabo d'enviar per correu postal al «còmplice» que m'ajudarà a alliberar-lo quan arribi el moment. Moltes gràcies per participar en aquesta missió! ;)

Journal Entry 3 by wingAnonymousFinderwing at Llívia, Girona Spain on Wednesday, November 28, 2018
Aquesta és una novel·la trepidant, viva, amb personatges abocats a resoldre situacions que ningú s’hauria esperat i centrada, sobretot, a intentar entendre perquè els fets de l'1 d'octubre de 2017 van anar com van anar i a respondre aquelles preguntes que hagin pogut quedar a l’aire.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.