De stripper

by Brian Freeman | Mystery & Thrillers |
ISBN: Global Overview for this book
Registered by koekiebak of Tilburg, Noord-Brabant Netherlands on 6/10/2011
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by koekiebak from Tilburg, Noord-Brabant Netherlands on Friday, June 10, 2011
"Het is altijd heet op de Strip in LasVegas – en nu wordt het zelfs nog heter. De stad van de neonreclames wordt opgeschrikt door twee moorden – een beroemdheid is vermoord tijdens een uitspatting met een prostituee, en een jongen is gedood tijdens een nietsontziende overval. Twee moorden zonder motief. De rechercheurs Jonathan Stride en Serena Dial staan onder druk om deze misdaden buiten de kranten te houden. Maar dit is Las Vegas, waar niets lang geheim blijft. Stride en Serena volgen een spoor van seks en wraak dat leidt naar een seriemoordenaar. Als ze de waarheid niet op tijd aan het licht kunnen brengen, zou die wel eens voor altijd begraven kunnen worden in de puinhopen van het oogverblindende, perverse verleden van Sin City..."

Het verhaal heeft niet altijd evenveel vaart en wat dat betreft ben ik wellicht wat verwend. Maar het was aardig om te lezen.

Journal Entry 2 by koekiebak at Bushalte Renkumlaan in Tilburg, Noord-Brabant Netherlands on Tuesday, November 22, 2011

Released 10 yrs ago (11/22/2011 UTC) at Bushalte Renkumlaan in Tilburg, Noord-Brabant Netherlands

WILD RELEASE NOTES:

In het kader van Sinterklaas :)

Journal Entry 3 by wingAnonymousFinderwing at Tilburg, Noord-Brabant Netherlands on Thursday, January 5, 2012
Eindelijk weer eens een boek gelezen (laatste poging was op de mavo, 27 jaar geleden). De beschrijvingen van plaatsen, personen enz. probeerde ik over te slaan (is niet zo mijn ding....), ik ben meer van de dialogen, levenslessen en goede verhalen. Daar was dit boek redelijk in, veel oneliners die op mij niet veel indruk maakten. Had wel het idee dat ik in Las Vegas was beland, goed beschreven. Veel verhalen en veel zorg aan de personages besteed. Leuke manier van schrijven. Een dikke 7, maar geen boek dat ik iemand zal aanprijzen.
Marcel van Velzen

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.