Rebekka

by Daphne du Maurier | Literature & Fiction | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by MINKULA of Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on 5/25/2011
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by MINKULA from Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Wednesday, May 25, 2011
Löysin tämän Kampin kierrätyshyllystä. Kirjassa ei ole kansipapereita, mutta netistä löysin kirjasta jonkun lukijan arvostelun:

"Olen lukenut kymmenittäin kartanoromaaneja, ja Rebekan luettuani tiedän, mistä ne kaikki ovat saaneet esikuvansa (toinen Kaikkien Kartanoromaanien Äiti on Kotiopettajattaren romaani): Täysi nobody-seuraneiti kohtaa Monte Carlossa kuuluisan kartanon omistajan, jonka vaimon kuolema vuosi sitten kuohutti koko Englannin seurapiirilehtiä. Ennen pitkää hääkellot soivat, mutta tuoreen avioparin välillä on tunnustamattomia, synkkiä salaisuuksia.

Sokkeloinen, ihastuttava kartano, synkeä taloudenhoitaja, luokkaerot ja täydellisen edesmenneen vaimon varjo luovat sopivan pikkuisia kauhuelementtejä, kunnes mutkikas totuus selviää ja salaisuudet hälvenevät. Rebekka on oikeasti todella ovela, ja loppuratkaisu muutama sivu etukäteen aavistettunakin sykähdyttävä."

Journal Entry 2 by MINKULA at Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Monday, February 22, 2016
Laitoin kirjan viime vuoden Rantakassiin ja se sieltä lopulta napattiin. Vaikka aihe kiinnostaakin, kirjaan tarttuminen on ollut tuskallisen vaikeaa. Siksi olenkin välillä miettinyt kirjan laittamista eteenpäin lukematta...

Nyt olen vihdoin päässyt tarinan alkuun ja se on ottanut mukaansa. Asia, joka edelleen häiritsee, on kirjan pitkähköt kappaleet/luvut sekä pieni tekstikoko. Luen toisinaan lapsiperhehärdellini keskellä eikä tämä sovi sellaiseen ollenkaan, kun keskeytyksiä tulee lasten taholta yhtenään. Tarvitaan siis aina pidempi rauhallinen hetki, että kappaleen/luvun saa luettua ajatuksella loppuun. Siten luenkin tätä vasta, kun lapset ovat nukkumassa.

Journal Entry 3 by MINKULA at Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Monday, March 07, 2016
Kirjan loppu menikin hujauksessa. Siinä vaiheessa, kun Rebekan kohtalo alkoi toden teolla selvitä, en pystynyt enää laskemaan kirjaa kädestäni kovin pitkäksi aikaa. Luin ja luin vaan, vaikka lapset pyörivät ympärillä.

Minulla on kirjahyllyssä Rebekan "jatko-osa", joka on Susan Hillin kirjoittama. Aloittelin jo sitä vähän, mutta alkutuntuma on laimeahko Rebekan jännittävien lopputapahtumien jälkeen. Saapa nähdä, annanko jatko-osan olla...

Osallistun tällä Aakkoshaasteeseen ja Kirjan vuosi 2016 -lukuhaasteeseen ja kuittaan kohdan 3 (kirja, jossa rakastutaan).

Journal Entry 4 by MINKULA at Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Wednesday, March 09, 2016

Released 3 yrs ago (3/9/2016 UTC) at Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Rantakassikirja postissa seuraavalle! Hyviä lukuhetkiä! :)

Journal Entry 5 by adepas at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Tuesday, March 22, 2016
Kirja tuli jo reilu viikko sitten. Yleensä lasken bc-kirjat tietokonepöydälle, jotta muistan tehdä merkinnän, mutta nyt olin laittanut suoraan kirjahyllyyn joten unohdin sen. Täällä se kuitenkin on. Kiitos MINKULA!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.