Kuhala ja viimeinen kesävieras

by Markku Ropponen | Mystery & Thrillers | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by wingNiorawing of Ranco, Lombardia Italy on 5/9/2011
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by wingNiorawing from Ranco, Lombardia Italy on Monday, May 09, 2011
Takakannesta:

Yksityisetsivä Otto Kuhalan intiaanikesä katkeaa toimeksiantoon, joka vie hänet henkirikoksen äärelle Puulaveden idyllisiin maisemiin. Huvilalleen murhatun kultasepän tapaus on arvoitus - pian Kuhala törmää taas toiseen ruumiiseen. Tutut keinot eivät näytä auttavan. Edessä on hakauksia poliisin ja hullun puukkomiehen kanssa, edessä on syksyn hämärään pakeneva syyllinen. Viimein Kuhala ajautuu hengenvaarallisiin reiveihin Petroskoin laitamille. Lohtua ja myös tutkimuksellista apua antaa hänen rakastettunsa rikoskomisario Annukka Maaheimo, mutta kun taustalla alkaa väikkyä mittasuhteiltaan hieman liian laajakantoinen rikos, Kuhala huomaa olevansa yksin.
Markku Ropponen lastaa keski-ikääntyvän, entisen poliisin, yksityisetsivä Kuhalan rentoon kerrontaan jälleen kerran aimo tujauksen lurjusmaista mustaa huumoria ja teräviä mutta hilpeyttä herättäviä huomioita aikamme ilmiöistä katulaulajista parisuhteen kiemuroihin. Järjestyksessä kolmannessa Otto Kuhala -dekkarissa kieli rullaa, ote pitää ja juoni kulkee kuin ainakin alansa palkitulla taitajalla.


Kirjaston poistomyynnistä napattu pokkarikappale tätä kirjaa, jota on toinen BC-rekisteröity kappale kulkenut käsieni läpi aiemmin. En ehtinyt silloin lukea, mahdollisesti luen nyt, mutta ensisijaisesti hain sopivaa kesävapautettavaa.

Journal Entry 2 by wingNiorawing at S-market Utra in Joensuu, Pohjois-Karjala / Norra Karelen Finland on Monday, June 13, 2011

Released 7 yrs ago (6/13/2011 UTC) at S-market Utra in Joensuu, Pohjois-Karjala / Norra Karelen Finland

WILD RELEASE NOTES:

Jätin kirjan marketin pihalle postilaatikon päälle. Löytäjälle onnittelut, lukemisen iloa ja hienoa kesää!

(Tämä oli Kirja päivässä kesäkuussa -haasteen 13. vapautukseni.)

Journal Entry 3 by wingAnonymousFinderwing at Joensuu, Pohjois-Karjala / Norra Karelen Finland on Monday, June 13, 2011
Päivän pealstus ( pitkä työpäivä ja eilen loppui iltalukemiset) :D Ensimmäinen kerta kun törmään "luonnossa" vapautettuun kirjaan, nyt lukemaan, arvostelemaan ja paremmalla ajalla kirjaudun oikeasti sivuille. Kirja lähtee jatkamaan matkaansa kunhan olen lukenut sen!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.