Keinulauta

by Timo Parvela, Virpi Talvitie | Children's Books | This book has not been rated.
ISBN: 9510319015 Global Overview for this book
Registered by winglukutuoliwing of Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on 4/17/2011
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by winglukutuoliwing from Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Sunday, April 17, 2011
Tämä on jo toinen rekisteröimäni kappale tätä samaa kirjaa. En voinut vastustaa, kun tuli kirpparilla edullisesti vastaan.

Takakansi:

"Keinulaudan toinen pää on tyhjä. Toisessa päässä Pii odottaa keinukaveria, turhaan. Pii kirjoittaa muistikirjaansa:

Keinuminen ei onnistu, jos toisessa päässä ei istu ketään.

Kun suuri kuusi rysähtää keinulaudalle, pikkukarhu Pii sinkoutuu avaruuteen. Kuunsirppiin tarrautunut Pii kuulee, että kuu ja aurinko keinuvat aina yhdessä. Seikkailunsa aikana Pii kohtaa monenlaisia olentoja ja huomaa, että elämässäkin kaikki menee ylös, alas.

Jokaisessa lapsessa asuu yksinäinen karhu, joten lapsen on helppo samaistua Piin tarinaan. Herkällä vaistolla Timo Parvela vie lapsen monien tuttujen tuntemusten pariin. Virpi Talvitien taidokas kuvitus tukee kirjan viestiä ja siivittää mielikuvitusta."

WSOY, 2006.

EDIT 050511
Luin sen toisen kappaleen tätä kirjaa iltalukemisena eilen, todella viehättävä ja kaunis tarina. Kuvituksesta tykkäsin myös kovasti. Muistan, että joskus nämä aikuisen silmään kauniit kirjat eivät olleet omien lasteni mielestä niitä parhaita - mitähän lapsilukija pitäisi tästä?Journal Entry 2 by winglukutuoliwing at to fulfill a wish, RABCK -- Controlled Releases on Tuesday, May 24, 2011

Released 8 yrs ago (5/24/2011 UTC) at to fulfill a wish, RABCK -- Controlled Releases

CONTROLLED RELEASE NOTES:


Löytyi toisen crossaajan toivelistalta ja jatkoi matkaansa illan BC-tapaamisessa tänään. Lukuiloa!Journal Entry 3 by chrisim at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Tuesday, May 24, 2011
Kiitos lukutuoli toiveeni täyttämisestä! Kirjahan sai Finlandia-Juniorin (v. 2006) ja oli kovasti kiitelty ja kehuttu sekä tarinansa että kuvituksensa puolesta. Nyt miitti-iltana ei ehditty tätä lukemaan, mutta huomenna ja toivottavasti monena iltana sen jälkeenkin tyttöni haluaa tämän kuulla äänenluettuna.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.