Sapattivuosi

by Frederik Pohl | Science Fiction & Fantasy | This book has not been rated.
ISBN: 951611105X Global Overview for this book
Registered by lii5a of Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on 3/5/2011
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by lii5a from Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Saturday, March 05, 2011
Alkuteokset Mars masked ja Cold War. Suomennos Reijo Kalvas. Viihdeviikarit Oy, 1987. Siisti kirjaston poistokirja, poimin BC-tarkoitukseen, en aio lukea itse.


Takakansiteksti:
– Miksi minä? pastori H. Hornswell Hake ähkäisi. Mies säteili pelkkää ymmärrystä. – Kuinka monet ihmiset ovatkaan lausuneet tuon kysymyksen. Taistelussa kaatuvat sotilaat, raiskatut naiset, lapset kuollessaan leukemiaan. Sinun tapauksesi on helpompi selittää. Me etsimme henkilöitä, jotka ovat aktiivipalveluksessa tai reservissä, ikä kahdestakymmenestä neljäänkymmeneenviiteen ja joiden synnyinseutu on Lähi-itä mutta eivät kuitenkaan ole juutalaisia tai arabeja. Sitten pisteytimme ehdokkaat, hän jatkoi luottavaisena. – Arvioimme muutaman tekijän, kuten alueen kielien ja tapojen tuntemuksen, sen onko ehdokas vapaa lähtemään pitkäksi aikaa ulkomaille ja muita sen tyylisiä asioita. Sinä voitit kirkkaasti, Horny.

Koskettava ja todenmukainen science fiction -kirja vaatimattomasta katolisesta papista, joka tahtomattaan sotkeutuu maailmanpolitiikan kylmiin kiemuroihin. Ajatuksia herättävä romaani ajasta, joka saattaa olla todellisuutta jo tänään.Journal Entry 2 by lii5a at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Saturday, April 30, 2011
Olen edellä kirjoittanut, että en aio lukea itse. No, vapun aattona kai tapahtuu kaikenlaista odottamatonta. Vappuaatto kului siis scifin parissa - kovin paljon scifiin luokiteltua en ole kyllä lukenut, jos mitään.

Aika omituinen kirja. Yhtä ja toista tapahtui - mutta sitten toisaalta, tapahtuiko mitään. Kiinnostavia kuvauksia, mutta miten kaikki liittyi yhteen? Kuka oikeasti oli "paha", kuka "hyvä", vai olivatko kaikki molempia tai ei kukaan kumpaakaan...

Suosin dekkareita edelleen.

Released 9 yrs ago (5/4/2011 UTC) at Ympäristötietokeskus Moreenia, Patosilta in Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland

WILD RELEASE NOTES:

Kirja vapautuu nuukuuden viikon tapahtuman yhteydessä Moreeniaan.

Onneksi olkoon, olet löytänyt BookCrossing-kirjan! Toivottavasti pidät kirjasta ja ilmaisesta BookCrossing-sivustosta. Ole kiltti ja tee merkintä, jossa kerrot, mistä löysit kirjan. Jos luet sen, olisi myös kiva kuulla, mitä pidit kirjasta. Luettuasi kirjan voit joko pitää sen omassa hyllyssäsi tai antaa sen jatkaa matkaa. Jos päätät liittyä BookCrossing-sivustolle, pääset myös itse seuraamaan kirjan matkaa ja lukemaan uusien lukijoiden ajatuksia tästä kirjasta.

Hyviä lukuhetkiä!

P.S. Jos et ole aikaisemmin tutustunut Bookcrossingiin ja englanninkielinen sivusto tuntuu hankalalta, niin seuraavat linkit ovat avuksesi.
Bookcrossingista suomeksi: http://bookcrossingfinland.net/wiki/
Suomenkielinen keskustelufoorumi: http://www.bookcrossing.com/forum/30

Journal Entry 4 by wingpippiswing at Turku, Varsinais-Suomi / Egentliga Finland Finland on Sunday, February 26, 2017
Päädyin Turun pääkirjastoon viettämään sunnuntaita tiedonhaun merkeissä, joten pakkohan se kierrätyshylly oli katsastaa. Sieltähän sitten pilkotti Ballycumber, joten nappasin kirjan mukaani tsekatakseni missä se on seikkaillut - näköjään pitkään ja hartaasti, mutta tuntemattomilla teillä...

Journal Entry 5 by wingpippiswing at Turku, Varsinais-Suomi / Egentliga Finland Finland on Saturday, July 25, 2020
Lähtökohta oli kiinnostava, mutta juoni ei oikein edennyt ensimmäisen Euroopan turneen jälkeen, valitettava kyllä. Kyllä tästä koronasalaliittoteorioitsijat saisivat vettä myllyynsä, mutta ei kirjasta kyllä scifi-jännäriksi ollut, aika oli tehnyt tepposensa. Muutamassa kohtaa sanojen kirjoitusasukin paljasti ajan nakertaneen kulmia.

Released 2 mos ago (8/9/2020 UTC) at Ahkerat lukutoukat -patsas in Turku, Varsinais-Suomi / Egentliga Finland Finland

WILD RELEASE NOTES:

Nappaa kirja matkaasi patsaalta!

Tämä on kesän 2020 Patsasvapautuksia.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.