Η ΠΑΓΙΔΑ ΤΩΝ ΑΗΔΟΝΙΩΝ

by ΛΙΑΝ ΧΕΡΝ | Literature & Fiction |
ISBN: 9601608990 Global Overview for this book
Registered by ObiWanDimitris of Ilioupoli - Ηλιούπολη, Attica Greece on 2/26/2011
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
4 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by ObiWanDimitris from Ilioupoli - Ηλιούπολη, Attica Greece on Saturday, February 26, 2011
Σε ένα απομακρυσμένο χωριό, κάπου στα βουνά, ζει ένα ξεχωριστό αγόρι. Μεγαλωμένος ανάμεσα στους Αφανείς, ο Τακέι είναι εξοικειωμένος μονάχα με την ήρεμη και ειρηνική ζωή. Διαθέτει όμωε τα υπερφυσικά χαρίσματα και τις ικανότητες της Φυλής. Όταν ο μυστηριώδης άρχοντας Οτόρι Σιγκέρου τού σώζει τη ζωή, ο Τακέο ξεκινάει ένα ταξίδι που θα τον οδηγήσει στο ίδιο του το πεπρωμένο. Πρόκειται για ένα ταξίδι εκδίκησης και εξαπάτησης, τιμής και αφοσίωσης, ομορφιάς και μαγείας, αλλά, πάνω από όλα, για ένα ταξίδι πλημμυρισμένο από το συντριπτικό πάθος της αγάπης. (ΒΙΒΛΙΟ 1).

Journal Entry 2 by drjeckyllmshyde at Athens - Αθήνα, Attica Greece on Monday, February 28, 2011
το πήρα χτες στο μηνιαιο meet up των bookcrossers...θα το διαβασω συντομα...

Journal Entry 3 by maltrebus at Athens - Αθήνα, Attica Greece on Sunday, November 27, 2011
Από τη συνάντηση του Νοεμβρίου 2011

~~~~~ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ~~~~~
Καλωσήρθες στο BookCrossing!
Γράψε αν θες ένα μικρό σχόλιο για το πού και πώς βρήκες το βιβλίο. Δεν χρειάζεται να γραφτείς στο site για να γράψεις σχόλιο παρακάτω - μπορείς να παραμείνεις ανώνυμος!
Διάβασε το βιβλίο, αν θέλεις, και μετά βοήθησέ το να συνεχίσει το ταξίδι του αφήνοντάς το κάπου (σε ένα παγκάκι, σε έναν τηλεφωνικό θάλαμο, στο προαύλιο του σχολείου, στο τραπεζάκι μιας καφετέριας, κλπ.) για να το βρει κάποιος όπως το βρήκες κι εσύ. Μπορείς ακόμη να το χαρίσεις σε κάποιον φίλο σου!

Μπορείς να συναντήσεις άλλους Έλληνες BookCrossers στο Ελληνικό Φόρουμ του site για να σου εξηγήσουν ό,τι χρειάζεσαι να ξέρεις. Επίσης μπορείς να ρίξεις μια ματιά στον Ταξιδιωτικό Οδηγό BookCrossing και στο Ελληνικό Bookrossing wiki που θα σου λύσουν κάποιες απορίες για τη λειτουργία του site.

Για να αφήσεις σχόλιο (αρχικά να με ενημερώσεις ότι βρήκες το βιβλίο!), γράψε (επάνω αριστερά στο "Enter a BCID") τον κωδικό αριθμό που βρίσκεται στην ετικέτα μέσα στο βιβλίο, και πάτα "Go".
Ευχαριστώ, και καλή ανάγνωση!

Καλό ταξίδι βιβλιαράκι!
~~~~~ FOR THE NEXT READER ~~~~~
Welcome to BookCrossing!
Write if you want a short entry about how and where you found this book. You don’t have to register to this site to do so, you can remain anonymous.
Read the book if you wish and then help it continue its trip by leaving it in a public place (a bench, a coffee-shop table, a phone booth etc) for someone to find it the same way you did. You may even give it to a friend to read!

You may find us Greek at BookCrossers Greek Forum of this site.

To leave a comment (and let me know you found the book) write (on the top left “Enter BCID”) the code number you will find on the label inside the book and click “Go”
Thank you and enjoy reading this!

Bon Voyage little book!


Journal Entry 5 by Κλαύδιος at Makrinitsa - Μακρυνίτσα, Magnisia Greece on Sunday, April 24, 2016
Βρήκα την τριλογία σήμερα το απόγευμα,καθώς κάναμε τον περίπατο μας στη Μακρυνίτσα.Τα άφησε εκεί η Ευαγγελία,μαζί μ'ένα πολύ όμορφο σημείωμα.Θα τα ξεκινήσω απόψε κιόλας.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.