Røde ulv

by Liza Marklund | Mystery & Thrillers |
ISBN: Global Overview for this book
Registered by pulcherrima of Tommerup Stationsby, Fyns Amt Denmark on 2/12/2011
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by pulcherrima from Tommerup Stationsby, Fyns Amt Denmark on Saturday, February 12, 2011
Fra bogens bagside:
En journalist bliver brutalt jagtet og dræbt i det mørke Nordsveriges evige vinter. Annika Bengtzon, Kvällspressens reporter, flyver op for at dække sagen - og er fra det øjeblik selv med i kampen mod terrorister, fordækte politikere, mediernes dagsorden og en ustoppelig morder.

Snart finder Annika ud af, at legendariske Ragnwald, mistænkt for branden på Air Force Base 21 i Luleå i 1970, er tilbage efter 30 år som berygtet lejemorder i Sydeuropa. I Luleå er Ragnwald kendt som Den gule drage, og han er vendt tilbage for at samle sin "familie", terrorgruppen The Beasts. Hans største ønske er at blive genforenet med sin gamle flamme, kvinden der som Stortingsmedlem har infiltreret systemet mere end nogen anden: hans egen lille Røde ulv. Også i denne roman er der direkte forbindelser mellem Annikas privatliv og de voldsomme begivenheder. Hun finder ud af, at hendes mand, Thomas, er hende utro, og lige som den lille Røde ulv, lader hun sig ikke stoppe i kampen for at redde stumperne af sit liv - heller ikke, hvis det kræver omfattende magtmisbrug. Hvis hun fortæller, hvad hun ved, vil både hendes ægteskab og karriere være slut, medmindre hun spiller sine kort bedre end nogensinde før.

>>Bogen har været gratis med ugebladet Søndag, og jeg har fået den af min oldemor, som ved at jeg tager imod bøger til BookCrossing med kyshånd.
Jeg har tidligere læst en af Marklunds thrillere om Annika Bengtzon, men var ikke så vild med den. Jeg går i gang med den, og så må jeg se om jeg bliver færdig, eller om den ryger direkte til BookCrossing.

Journal Entry 2 by pulcherrima at Aarhus N, Århus Amt Denmark on Tuesday, February 15, 2011
Jeg må desværre sande, at jeg heller ikke denne gang helt forstod, hvorfor det er Marklunds bøger er så fantastiske. Jeg synes den var ekstremt langtrukken og meget få siders reel spænding - og det blev aldrig rigtigt spændende, for selvom Annika beskrives som en hård hund, så bliver man aldrig rigtig i tvivl om, at hun skal klare den og hjem til sine to yndige børn.
Hvorfor bogen har fået titlen Røde ulv undrer mig også - jeg blev aldrig rigtig grebet af historien om en minister der i sin ungdom havde været involveret (?) i en terrorcelle. Måske jeg mangler at læse den bog, der beskriver Annikas forhold til hende ministeren?

Journal Entry 3 by pulcherrima at Hovedbiblioteket in Aarhus C, Århus Amt Denmark on Tuesday, March 08, 2011

Released 10 yrs ago (3/8/2011 UTC) at Hovedbiblioteket in Aarhus C, Århus Amt Denmark

WILD RELEASE NOTES:

Har du fundet denne bog og taget den med hjem? Er BookCrossing noget nyt for dig?

Velkommen til BookCrossing.com!


Først og fremmest skal du have tak for at du fandt denne bog og tog den med hjem. Nu håber jeg at du vil være så venlig at skrive en lille hilsen herinde, i det vi kalder et Journal Entry. Hvad synes du om bogen? Hvor fandt du den? Hvem har læst den? På den måde kan andre der har haft fingrene i den høre hvad du synes, og følge med i bogens rejse.

Ideen med bookcrossing er at man slipper bogen fri igen efter endt læsning. Måske lægger du den samme sted som du fandt den, på et nyt sted, giver den til en ven eller noget helt andet. Du må også beholde den hvis du synes den er rigtig god. Uanset hvad du gør, ville det være rart at vide, så husk at holde os opdateret her på BookCrossing, hvis der sket noget nyt i bogens liv. Husk at du ikke behøver at blive medlem - men hvis du gør, kan du følge med i denne bogs måske fremtidige rejse.

Hvis du har nogle spørgsmål skal du være velkommen til at kontakte mig pulcherrima ved at sende en Private Message. Ellers er du altid velkommen i det skandinaviske forum

BookCrossingmiljøet i Århus er i rivende udvikling - hold dig opdateret ved at tilmelde dig facebookgruppe BookCrossing Århus

Held og lykke med BookCrossing - og god rejse til bogen fremover :) pulcherrima

Journal Entry 4 by wingAnonymousFinderwing at Aarhus C, Århus Amt Denmark on Friday, March 18, 2011
Fandt bogen i sex-shoppen Paradiss i Århus xD Normalvis læser jeg ikke krimier, men det kunne være, at jeg skulle give det et forsøg, om end ikke andet så på grund af måden jeg fandt den.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.