Het drukke-damesdieet

by India Knight & Neri Thomas | Nonfiction | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by wingkoekiebakwing of Tilburg, Noord-Brabant Netherlands on 1/9/2011
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by wingkoekiebakwing from Tilburg, Noord-Brabant Netherlands on Sunday, January 09, 2011
"Altijd al verlangd naar een dieetboek voor normale mensen? Mensen met werk, partner, kinderen (en hun huiswerk), vrienden, een huishouden, en huisdieren. Mensen die geen tijd hebben om elke dag naar de sportschool te gaan en drie blokken om te fietsen naar die ene speciale supermarkt. Gefeliciteerd, je hebt je dieetboek gevonden!
Voordat India en Neris aan dit dieet begonnen, hadden ze allebei maat 46. Hun doel was om binnen een jaar samen 64 kilo te verliezen en weer in maat 40 te passen. En ze zijn geslaagd! Dus als het twee cocktailliefhebbende moeders lukt om zonder al te grote inspanning zoveel gewicht te verliezen, dan kan iedereen het. In Het drukke-damesdieet beschrijven India en Neris niet alleen hun eiwitrijke en koolhydraatarme dieet, maar vertellen ze ook met veel gevoel voor humor en zelfspot hun persoonlijk dieetverhaal. Naast de maaltijdplanners gecombineerd met recepten voor meerdere weken, geven ze kleding-, mak-up- en haaradvies en dragen ze een vracht aan noodoplossingen aan voor moeilijke momenten. Weggelaten zijn de onmogelijke gymoefeningen en de smakeloze tussendoortjes. Want Het drukke-damesdieet is bij uitstek het dieetboek voor álle vrouwen die willen (di)eten, leven én genieten."

Journal Entry 2 by wingkoekiebakwing at Dalempromenade in Tilburg, Noord-Brabant Netherlands on Wednesday, January 19, 2011

Released 10 yrs ago (1/19/2011 UTC) at Dalempromenade in Tilburg, Noord-Brabant Netherlands

WILD RELEASE NOTES:

Tussen de perssinaasappelen bij AH...

Journal Entry 3 by wingAnonymousFinderwing at Tilburg, Noord-Brabant Netherlands on Wednesday, January 19, 2011
Tussen het gezonde fruit ligt ineens een dieetboek :) het moet nog gelexen worden.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.