Moord voor mij

by Karen Rose | Mystery & Thrillers |
ISBN: Global Overview for this book
Registered by wingkoekiebakwing of Tilburg, Noord-Brabant Netherlands on 11/21/2010
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by wingkoekiebakwing from Tilburg, Noord-Brabant Netherlands on Sunday, November 21, 2010
"Er zijn al vijf meisjes vermoord. Eén meisje weet te ontsnappen en kan als de enige getuigen tegen de daders. Maar iemand doet er alles aan om haar het zwijgen op te leggen… Ook Susannah Vartanian is in het verleden slachtoffer geweest van een geweldsdelict. Samen met Luke Papadopoulos probeert ze de daders op te sporen voordat nog meer meisjes aan hun gruwelpraktijken ten prooi vallen. De zaak leidt hen naar schimmige internetchatrooms en naar een duistere wereld vol geweld, chantage en prostitutie. Ze komen een gigantisch netwerk van vrouwenhandelaars op het spoor dat zo complex in elkaar steekt dat het onmogelijk is nog te weten wie er te vertrouwen valt en wie niet. En de gewetenloze moordenaars doen er alles aan om te zorgen dat het spoor niet naar hen leidt, en daarbij ontzien ze niemand… "

Een lekker spannend boek! Wel gruwelijk af en toe, maar het las, toen ik er eenmaal in zat, heerlijk weg!

Journal Entry 2 by wingkoekiebakwing at Tilburg, Noord-Brabant Netherlands on Wednesday, July 13, 2011
Het boek gaat mee naar Castricum voor Mayti, in het kader van een boekenruil!

Journal Entry 3 by Mayti at 't Harde, Gelderland Netherlands on Sunday, September 04, 2011
Dank je wel, koekiebak! Al is de ruil helaas niet gelukt, sorry!

Journal Entry 4 by Mayti at 't Harde, Gelderland Netherlands on Monday, September 26, 2011
Wat een heerlijk spannend boek, vanaf de eerste pagina boeiend en moeilijk weg te leggen. Gelukkig had ik tijd genoeg nu ik vakantie heb en ik heb er dan ook met volle teugen van genoten! Een boek krijgt niet snel een dergelijk hoog cijfer van me maar in dit geval is het verdient. Met onderstaande recensie ben ik het helemaal eens:

Als in de Amerikaanse staat Georgia vijf meisjes zijn vermoord en een op het nippertje overleeft, leidt het onderzoek al gauw naar vrouwenhandel via internetchatrooms. De zaak heeft raakvlakken met het geweldsdelict waarvan assistent-officier van justitie Susannah Vartanian vroeger tweemaal slachtoffer is geweest en ze wil er dan ook alles aan doen de zaak op te lossen. Met rechercheur Luke Papadopoulos, collega van haar broer Daniel, ontdekt ze dat de vrouwenhandel zich afspeelt via een zeer complex, uitgekookt systeem waarvan ook hoge mensen uit ambtenarij en politie deel uitmaken. Langzaam groeit er een hechte band tussen Susannah en Luke, die beiden veel hebben meegemaakt. Deze derde thriller van de vroegere scheikundelerares uit Florida is min of meer een vervolg op haar tweede 'Schreeuw voor mij', maar kan zelfstandig gelezen worden. Het heel actuele verhaal wordt in vlot tempo met korte scenes verteld, is spannend en heeft een zeer gecompliceerde, goed opgebouwde plot die de lezer bij de les houdt tot het verrassende slot. Goede vertaling.
(NBD|Biblion recensie, Drs. Madelon de Swart)

Nogmaals bedankt koekiebak!

Gereserveerd voor Joanazinha.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.