Valkoisen koiran varjo

by Terry Kay | Literature & Fiction |
ISBN: 0671726730 Global Overview for this book
Registered by myrtillus of Pori, Satakunta Finland on 11/13/2010
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by myrtillus from Pori, Satakunta Finland on Saturday, November 13, 2010
Alkuteos: To Dance with the White Dog. Suomentanut: Tarmo Haarala. Book Studio Oy, Gummerus Kirjapaino Oy, 1998. 201 s.

Unohtumaton ja koskettava romaani, joka kertoo yksinäisen miehen viimeisistä vuosista, ajasta ennen lopullista iltahuutoa. Sam Peek on jäänyt leskeksi, kun hänen elämäänsä ilmestyy valkoinen koira, joka pysyy hänen luonaan kuolemaan saakka.
Onko koira todellinen vai mielikuvituksen tuotetta? Samille asia on yhdentekevä, sillä koira on hänelle kuin enkeli, joka täyttää elämän lämmöllä ja rakkaudella.


Tämä ei siis ollutkaan mikään varsinainen eläimestä kertova kirja. Kuten takakannen teksti jo kertoo, kirja on koskettava kertomus yksinäisyydestä, menetyksestä ja rakkaudesta. Olen samaa mieltä siitä, että kirja on koskettava, mutta myös niin toden tuntuinen. Sam piti kadehdittavan hyvää päiväkirjaa, pitäisinpä minäkin. Pidin kirjasta tosi paljon. Kirjailijan huomautuksesta kirjan lopussa ymmärsin, että olisi kyse hänen omista vanhemmistaan.

Journal Entry 2 by myrtillus at Pori, Satakunta Finland on Monday, November 15, 2010

Released 8 yrs ago (11/16/2010 UTC) at Pori, Satakunta Finland

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Posti kuljettaa lukutuolille.

Journal Entry 3 by winglukutuoliwing at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Wednesday, November 17, 2010
Nappasin tämän tosi mielenkiintoiselta vaikuttavan kirjan suomenkielisen BC-foorumin Hep!-ketjusta. Tuhannet kiitokset, myrtillus!

Journal Entry 4 by winglukutuoliwing at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Saturday, November 27, 2010
Tämä oli jotenkin suloisen haikea kuvaus vanhasta miehestä, leskeksi jäämisestä ja oman kuoleman odotuksesta. Tarina vei hauskasti mukanaan, ja koko ajan huomasin ihmetteleväni, onko sitä valkoista koiraa vai ei. Kyllä se varmaankin oli olemassa, ainakin suuresti merkityksellisenä Samille.

Olisin pitänyt tästä kirjasta varmasti vieläkin enemmän, ellen sattumalta olisi lukenut lähes peräkkäin kahta muutakin kirjaa samasta aihepiiristä (uusin Riikka Pulkkinen ja kanadalaisen kirjailijan Elephant Winter). Nyt ne menivät häiritsevästi mielessäni sekaisin, ja tarvitsen ehdottomasti välillä uutta aihepiiriä luettavaksi.

Laitan kirjan pian liikkeelle ja osallistun vapautuksella Eläin kirjan nimessä -haasteeseen.

Journal Entry 5 by winglukutuoliwing at Ravintola Telakka in Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Wednesday, December 01, 2010

Released 8 yrs ago (12/1/2010 UTC) at Ravintola Telakka in Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland

WILD RELEASE NOTES:

Kirja oli tarjolla illan BC-pikkujoulussa, muttei löytänyt uusia lukijoita. Niiinpä vapautui villisti Telakan ikkunalaudalle, esitepöydän lähelle. Osallistun vapautuksella Eläin kirjan nimessä -haasteeseen.

Onneksi olkoon, olet löytänyt BookCrossing-kirjan! Toivottavasti pidät kirjasta ja ilmaisesta BookCrossing-sivustosta. Ole kiltti ja tee merkintä, jossa kerrot, mistä löysit kirjan. Jos luet sen, olisi myös kiva kuulla, mitä pidit kirjasta. Luettuasi kirjan voit joko pitää sen omassa hyllyssäsi tai antaa sen jatkaa matkaa. Jos päätät liittyä BookCrossing-sivustolle, pääset myös itse seuraamaan kirjan matkaa ja lukemaan uusien lukijoiden ajatuksia tästä kirjasta.

Hyviä lukuhetkiä!

P.S. Jos et ole aikaisemmin tutustunut Bookcrossingiin ja englanninkielinen sivusto tuntuu hankalalta, niin seuraavat linkit ovat avuksesi.
Bookcrossingista suomeksi: http://bookcrossingfinland.net/wiki/
Suomenkielinen keskustelufoorumi: http://www.bookcrossing.com/forum/30Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.