Nooit meer pindakaas!

Registered by wingkoekiebakwing of Tilburg, Noord-Brabant Netherlands on 10/6/2010
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by wingkoekiebakwing from Tilburg, Noord-Brabant Netherlands on Wednesday, October 06, 2010
NBD|Biblion recensie:
"In dit eerste Nederlandstalige handboek over dit onderwerp wordt in vier delen het dagelijks leven met een kind met voedselallergie behandeld. De eigen ervaringen van de beide auteurs en hun professionele kennis is mede hierin gebundeld. De medische achtergrond, de beleving van de patient, het in de praktijk omgaan met allergieen in het dagelijks leven en de medische, praktische en emotionele ondersteuning en hulpverlening worden achtereenvolgend behandeld. Veel handige tips en ervaringsverhalen maken het geheel goed herkenbaar en praktisch. De auteurs, Carla Schellings (psychologe) en Brigitte Ars (journaliste) zijn beiden zelf moeder van een kind met een ernstige, mogelijk zelfs levensbedreigende allergie. Met de medewerking van diverse deskundigen is dit boek tot stand gekomen. Leuk ingedeelde uitgave in A5-formaat met kleurrijke lay-out en dito foto's."

Journal Entry 2 by wingkoekiebakwing at OBCZ Zevensprong in Tilburg, Noord-Brabant Netherlands on Saturday, November 27, 2010

Released 10 yrs ago (11/27/2010 UTC) at OBCZ Zevensprong in Tilburg, Noord-Brabant Netherlands

WILD RELEASE NOTES:

Om de plank wat bij te vullen...

Journal Entry 3 by wingAnonymousFinderwing at Tilburg, Noord-Brabant Netherlands on Tuesday, February 08, 2011
Eindelijk een boek die alle kanten belicht waar je als ouder mee te maken krijgt met een allergisch kind. Een feest van herkenning (ik ben niet de enige die het zo ervaart) en ook nieuwe inzichten voor wat komen gaat.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.