Nooit meer pindakaas

Registered by wingkoekiebakwing of Tilburg, Noord-Brabant Netherlands on 9/13/2010
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by wingkoekiebakwing from Tilburg, Noord-Brabant Netherlands on Monday, September 13, 2010
"Auteurs Carla Schellings (psycholoog) en Brigitte Ars (journalist) schetsen, m.m.v. diverse deskundigen een compleet beeld van het dagelijks leven met een kind met voedselallergie. Beide auteurs zijn moeder van een dochter met een ernstige en mogelijk levensbedreigende allergie. Hun ervaringen én professionele kennis worden nu gebundeld in deze eerste Nederlandstalige uitgave over ernstige voedselallergie bij kinderen.
In dit boek uitgebreid aandacht voor:
- De medische achtergrond over allergie in het algemeen en voedselallergie in het bijzonder. Wat is anafylaxie ? Wat is een voedselintolerantie?
- De beleving van de patiënt. Hierbij wordt aandacht geschonken aan de verschillende leeftijdscategorieën (van kind tot volwassene), maar ook de emotionele belasting van ouders.
- Handreikingen voor het omgaan met allergieën in het dagelijkse leven. Ideeën voor het naar school gaan van een ernstig allergische kleuter of tips over (het voorbereiden van) een restaurantbezoek.
- De medische, praktische en emotionele ondersteuning en hulpverlening. De op dit moment gangbare medische behandeling van ernstig allergische klachten. Ook de alternatieve behandelmethodes, waar veel patiënten met allergische klachten vragen over hebben, komen aan de orde."

Aan een van de redactieleden van het maandblad van stichting Voedselallergie gegeven om op de jaarlijkse familiedag (29/11/11) los te laten in Dierenpark Amersfoort. Met dank!

Journal Entry 2 by wingAnonymousFinderwing at Amersfoort, Utrecht Netherlands on Saturday, November 05, 2011
Ik vond het boek in de dierentuin in Amersfoort, er was een dag van de voedselallergie stichting. Ik kende het boek al, maar lees het nu voor de 2e keer, een aanrader!

Journal Entry 3 by wingAnonymousFinderwing at Zaandam, Noord-Holland Netherlands on Sunday, April 01, 2012
Bijeenkomst NAN

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.