Roodkapje

by Lindell, Unni | Mystery & Thrillers |
ISBN: 9789056721442 Global Overview for this book
Registered by wingBoekentrolwing of Leeuwarden, Fryslân (Friesland) Netherlands on 8/27/2010
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by wingBoekentrolwing from Leeuwarden, Fryslân (Friesland) Netherlands on Friday, August 27, 2010
Synopsis:
"Lief nachtboek, [...]. Ik was veertien jaar toen ik de eerste man vermoordde, daarna kon ik niet meer stoppen.' Begin van deze misdaadroman. Over de drie zusters Judith, Liesbeth en Carol Marner, die, omdat hun moeder dat niet kan, door hun grootmoeder worden opgevoed. Liesbeth wordt vroedvrouw, Judith fotografe en Carol een gedesillusioneerde alcoholiste. Een van hen, de schrijfster van het nachtboek waaruit in het boek steeds wordt geciteerd, is ook een moordenaar, maar wie? En waarom? Een gepensioneerde politieman komt haar op het spoor."

Journal Entry 2 by wingBoekentrolwing at Leeuwarden, Fryslân (Friesland) Netherlands on Friday, March 13, 2020
Ik denk dat het wel een oké boek was.
Ik vond het leuk om me bezig te houden met 'welke zus is degene die we zoeken'. Het lezen, lezen, lezen om erachter te komen wie nu de moordenaar is, vol spanning of die zu nu gepakt gaat worden of niet.

Ik ga je de uitkomst niet vertellen, want dat zou het lezen van het hele boek bederven. Zoals het dat voor mij deed, toen op ongeveer de helft van het boek ik achter de identiteit van de zus kwam.
Dat was absoluut een grote teleurstelling en ik vroeg me af hoe het verhaal vanaf dat moment verder zou gaan, hoe het de auteur gelukt is om erna nog zoveel pagina's verhaal te vertellen. Deze teleurstelling is ook de reden waarom ik dit als een oké boek kwalificeer.
Het heeft een einde dat aansluit bij het algemene idee/het karakter/ de mogelijkheden van de boosdoener-zus, dus (helaas) daar geen verrassingen meer.

Journal Entry 3 by wingBoekentrolwing at De Jokse in Leeuwarden, Fryslân (Friesland) Netherlands on Friday, March 13, 2020

Released 3 mos ago (3/13/2020 UTC) at De Jokse in Leeuwarden, Fryslân (Friesland) Netherlands

WILD RELEASE NOTES:

In de kast in de hal van de 4e verdieping van de 4-hoog flat.

Hallo, gelukkige vinder!
Wat leuk dat je op deze pagina kijkt. Als je dit leest, heb je een boek gevonden, een cadeautje voor jou. Veel plezier ermee!

Het zou fijn zijn als je meldt dat je het boek gevonden hebt. Dat kan gewoon in het Nederlands. Daarna kun je het lezen en, als je wilt, hier nog eens schrijven wat je er van vond.
Je mag het ook aan iemand anders geven, of het gewoon weer ergens achterlaten. Het zou leuk zijn als je dan ook een vrijlaatbericht zou schrijven, om te vertellen waar je het achtergelaten hebt.

Wil je het boek op zijn reis volgen, meld je dan via de site aan als nieuwe BookCrosser. De Nederlandse uitleg vind je op www.bookcrossing.nl
Heel veel plezier gewenst!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.