Flugten

by Salli Besiakov | Mystery & Thrillers |
ISBN: Global Overview for this book
Registered by AarhusBibliotek of Aarhus C, Århus Amt Denmark on 8/25/2010
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by AarhusBibliotek from Aarhus C, Århus Amt Denmark on Wednesday, August 25, 2010
Frigives i Århus under Festugen 2010 d. 27. august til 5. september.

Journal Entry 2 by pulcherrima at Aarhus N, Århus Amt Denmark on Thursday, August 26, 2010
Bogen handler om en dansk/amerikansk psykologiprofessor, der i USA har fået til opgave at finde frem til de historiske facts om et gammelt skib "Regine", der er endt som et vrag i en havneby på den amerikanske østkyst, og som byens borgmester vil "shine" op til en turistattraktion. Jødiske fonde har lovet at betale skibets restaurering hvis det kan dokumenteres at skibet har deltaget i den danske redningsaktion i oktober 1943.

Professoren tager derfor tilbage til sit gamle land og går på opdagelse, dels i jødiske kredse, dels i miljøet i den lille havneby Leding, hvor skibet skulle have ligget under krigen. Alt imens disse undersøgelser står på bliver han engageret i en kriminalsag, som hans gode veninde, der er kriminalinspektør, skal opklare: fire pensionister bliver myrdet med kun en dags mellemrum.

Vores hovedperson, der som sagt er psykolog, skal hjælpe med at give hende en profil af morderen ud fra den måde, forbrydelserne er blevet begået. De to sager vikler sig lidt efter lidt ind i hinanden, og det gør professoren og kriminalinspektøren også, og det ender med at hun opklarer mordene - tror hun!

Journal Entry 3 by pulcherrima at Aarhus N, Århus Amt Denmark on Wednesday, October 20, 2010
Ganske fin bog som holdt min opmærksomhed og kom op med en noget uventet slutning. Hovedpersonen har charmørtendenser og det giver et fint sideplot til kriminalhistorien. God underholdning og anbefalelsesværdig læsning.

Journal Entry 4 by pulcherrima at Aarhus Hovedbanegård in Aarhus C, Århus Amt Denmark on Sunday, October 24, 2010

Released 10 yrs ago (10/21/2010 UTC) at Aarhus Hovedbanegård in Aarhus C, Århus Amt Denmark

WILD RELEASE NOTES:

Har du fundet denne bog og taget den med hjem? Er BookCrossing noget nyt for dig?

Velkommen til BookCrossing.com!


Først og fremmest skal du have tak for at du fandt denne bog og tog den med hjem. Nu håber jeg at du vil være så venlig at skrive en lille hilsen herinde, i det vi kalder et Journal Entry. Hvad synes du om bogen? Hvor fandt du den? Hvem har læst den? På den måde kan andre der har haft fingrene i den høre hvad du synes, og følge med i bogens rejse.

Ideen med bookcrossing er at man slipper bogen fri igen efter endt læsning. Måske lægger du den samme sted som du fandt den, på et nyt sted, giver den til en ven eller noget helt andet. Du må også beholde den hvis du synes den er rigtig god. Uanset hvad du gør, ville det være rart at vide, så husk at holde os opdateret her på BookCrossing, hvis der sket noget nyt i bogens liv. Husk at du ikke behøver at blive medlem - men hvis du gør, kan du følge med i denne bogs måske fremtidige rejse.

Hvis du har nogle spørgsmål skal du være velkommen til at kontakte mig pulcherrima ved at sende en Private Message. Ellers er du altid velkommen i det skandinaviske forum

BookCrossingmiljøet i Århus er i rivende udvikling - hold dig opdateret ved at tilmelde dig facebookgruppe BookCrossing Århus

Held og lykke med BookCrossing - og god rejse til bogen fremover :) pulcherrima

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.