De eetclub

by Saskia Noord | Mystery & Thrillers |
ISBN: Global Overview for this book
Registered by wingkoekiebakwing of Tilburg, Noord-Brabant Netherlands on 7/31/2010
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by wingkoekiebakwing from Tilburg, Noord-Brabant Netherlands on Saturday, July 31, 2010
"Evert Struyck, gelukkig getrouwd, vader van twee kinderen en succesvol zakenman, drogeert op een koude winternacht zijn vrouw en kinderen, drinkt een fles wodka leeg en steekt vervolgens zijn huis in brand. Zijn vrouw Babette en hun kinderen weten ternauwernood te ontsnappen, hijzelf komt te overlijden.

Hun vriendenclub is geschokt en verbijsterd. Maar wanneer hun vriendin Karin Babette en haar kinderen opvangt, komt zij spoedig tot de ontdekking dat de onderlinge vriendschappen binnen hun eetclub niet zo onvoorwaardelijk zijn als ze eerst leken. Wanneer andere vriendinnen bij onwaarschijnlijke ongelukken betrokken raken, wordt langzaam maar zeker duidelijk dat er meerdere personen zijn die belang hebben gehad bij de dood van Evert.
De eetclub is een sterk opgebouwde thriller over vijf gezinnen die in de schaduw van hun ogenschijnlijk succesvolle leven de uiterlijke schijn van perfectie willen ophouden en het verkregen succes en geluk tegen elke prijs zullen verdedigen. "

Zeer vermakelijk!

Journal Entry 2 by wingkoekiebakwing at Dalempromenade in Tilburg, Noord-Brabant Netherlands on Thursday, August 05, 2010

Released 10 yrs ago (8/5/2010 UTC) at Dalempromenade in Tilburg, Noord-Brabant Netherlands

WILD RELEASE NOTES:

Tussen de galia meloenen bij AH!

Journal Entry 3 by wingAnonymousFinderwing at Tilburg, Noord-Brabant Netherlands on Tuesday, August 31, 2010
wat ligt daar nu bij AH tussen de meloenen? een boek???
gepakt, stickers op de kaft en aan binnenzijde gelezen en besloten het boek mee te nemen (op vakantie)
ben eigenlijk helemaal geen lezer, maar na het lezen van voorwoord en de achterzijde van de kaft, ben ik nu nog steeds aan het lezen

Journal Entry 4 by wingAnonymousFinderwing at Tilburg, Noord-Brabant Netherlands on Wednesday, December 01, 2010
Hallo ik Alinda Snoeren heb het boek De eetclub gekregen van mijn ouders. Een medewerkster van hen had het boek in hun dierenspeciaalzaak (volgelasiel Tilburg) gevonden tussen de honden brokken :) . Een week voor dat zei het boek vonden had ik het bij toeval gehad over de film met de mededeling dat ik die moest zien!. Leuk dat toevallig dat boek bij mij terecht kwam. ik ben dus als een dolle gaan lezen. Het is een super gaaf boek. Ik ben degene die hem achter liet erg dankbaar. En geef het boek dus een dikke 10. Nu ga ik zeker de film zien. Ik ga het boek morgen achterlaten op mijn werk in Rotterdam zodat het ver gaat reizen!. Lol goed initiatief een zwerfboek.

Journal Entry 5 by wingAnonymousFinderwing at Rotterdam, Zuid-Holland Netherlands on Wednesday, February 23, 2011
Erg goed boek

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.