Job zegt koekemokke

by Annemarie Haverkamp | Parenting & Families | This book has not been rated.
ISBN: 9789086801527 Global Overview for this book
Registered by Bien of Dokkum, Fryslân (Friesland) Netherlands on 7/26/2010
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by Bien from Dokkum, Fryslân (Friesland) Netherlands on Monday, July 26, 2010
'Job' is het aangrijpende verhaal van een bijzonder jongetje. Al toen ze in verwachting was, schreef Annemarie Haverkamp een serie over Job in dagblad De Gelderlander. Haar zwangerschap liep synchroon met de eerste van Máxima en dat leidde tot vrolijke brieven aan de prinses over het aanstaande moederschap.

Amalia kwam sterk en gezond ter wereld, maar Job bleek een akelige chromosoomafwijking te hebben. Zijn ouders belandden onvoorbereid in de wereld van ziekenhuizen en instanties. Annemarie deelde haar tranen, haar frustraties en de groeiende liefde voor haar zoon met de lezers van De Gelderlander in een nieuwe serie: Job.

In 2007 verscheen een eerste verzamelbundel: Job, een zeldzaam jongetje (9789086800957). De hoofdpersoon is inmiddels vijf jaar en een kleine bekendheid. Duizenden lezers volgen zijn ontwikkeling. Job zegt koekemokke gaat over Jobs belevenissen op school, zijn broze gezondheid en alledaagse dingen met een niet-alledaags kind. Annemarie Haverkamp (1975) is journalist. Haar columns verschijnen in dagblad De Gelderlander en op internet.

Omdat ik zelf moeder ben van een gehandicapte dochter lees ik regelmatig boeken van ouders die ook een gehandicapt kind hebben. Ik heb veel respect voor Annemarie, hoe ze in het leven met haar Job staat. De columns zijn open en eerlijk en met humor en enige zelfspot geschreven.

Journal Entry 2 by Bien at Dokkum, Fryslân (Friesland) Netherlands on Monday, September 27, 2010
Afgelopen zomer heb ik een gesigneerd exemplaar van dit boek gewonnen op de site van Job en Annemarie(www.koekemokke.nl) waar ik de nieuwste columns over Job nog steeds met veel plezier lees. Dit exemplaar mag nu op reis. Ik hoop dat andere ouders er (of anderen net zo goed natuurlijk) net zoveel leesplezier aan zullen beleven als ik heb gehad.

Ik ga het loslaten tijdens de cliniclowns theatertour in Bakkeveen (http://www.cliniclowns.nl/page/home/wat_we_doen/theatertour) op zondag 3 oktober as.

Journal Entry 3 by Bien at Cliniclowns Theatertour in Bakkeveen, Fryslân (Friesland) Netherlands on Sunday, October 03, 2010

Released 8 yrs ago (10/3/2010 UTC) at Cliniclowns Theatertour in Bakkeveen, Fryslân (Friesland) Netherlands

WILD RELEASE NOTES:

Hallo daar, vinder!
Als je dit leest, heb je een boek gevonden. Gefeliciteerd!
Hopelijk is het iets dat je leuk vindt; zo niet, dan heeft het je toch tenminste hier gebracht en dat is ook wat waard. Je mag het boek gerust doorgeven aan iemand anders, of zomaar ergens achterlaten.

Er is ook een Nederlandse site, waar je veel informatie kan vinden.

Kijk gerust wat rond. Veel plezier!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.